Vitamine pentru cei mici

Primii paşi pentru o imunitate puternică

O alimentație variată și echilibrată ajută la menținerea sănătății copiilor noștri. În plus, le poate crește și rezistența organismului, lucru foarte important toamna și iarna. La începutul toamnei încă mai putem cumpăra fructe și legume proaspete de sezon, de la producători, și putem încă extrage vitaminele din surse naturale, însă spre sfârșitul toamnei oferta se reduce semnificativ.

Din fericire, la dispoziție ne stau tot mai multe suplimente alimentare de înaltă calitate, care îi ajută pe cei mici să își refacă depozitele de nutrienți și microelemente.

tuse jpg

În cazul copiilor, afecțiunile tractului respirator superior și cele gastrointestinale sunt frecvent întâlnite pe durata acomodării la școală sau grădiniță și la începutul sezonului rece.

Pentru a le preveni, se recomandă pregătirea organismului și întărirea sistemului imunitar. În acest sens, toamna trebuie crescut consumul de fructe și legume bogate în vitamine și minerale, precum și administrarea de suplimente alimentare ce conțin pre- și probiotice.

LKD jpg

Lion Kids + D este un produs delicios cu multivitamine și minerale special conceput pentru copii, suplimentat cu vitamina D, sub formă de tablete masticabile în formă de animale. Nu conține zahăr, iar îndulcitorul natural din compoziție – xilitol – reduce riscul apariției cariilor.

Probio jpg

Probio Balance se prezintă sub formă de tablete masticabile gustoase, preferate atât de copii, cât și de adulți. Toate cele trei tulpini de probiotice din aceste tablete se regăsesc și în flora intestinală sănătoasă, contribuind la creșterea imunității, reducerea alergiilor, normalizarea peristaltismului, vindecarea infecțiilor diareice și refacerea florei intestinale distrusePrebioticele din compoziția tabletelor sprijină încorporarea și dezvoltarea probioticelor.

Este foarte important de subliniat faptul că vitamina D trebuie consumată pe parcursul întregului an, însă, din cauza reducerii zilei, toamna este absolut vital de administrat. Odată cu sosirea zilelor reci, copiii petrec tot mai puțin timp în aer liber și obțin o cantitate redusă de vitamina D prin expunerea la soare.

ddrops jpg

 Picăturile cu vitamina D sunt ușor de administrat și pot fi amestecate în alimente și băuturi. Forma lor lichidă le face o sursă adecvată de vitamina D pentru întreaga familie. 

liqc jpg

 Sub formă lichidă, cu bioflavonoide din citrice şi extract de măceşe, vitamina C este cel mai la îndemână produs pentru susţinerea organismului. Îndulcit cu sirop natural de agave şi cu o aromă naturală de lămâie, Liquid C+ este soluţia ideală pentru susţinerea sistemului imunitar al celor mici. Forma lichidă permite încorporarea cu uşurinţă în mâncare sau băuturi.  

Alege cele mai bune produse pentru sănătatea copilului tău şi nu pune pe pauză timpul petrecut împreună!

One thought on “Vitamine pentru cei mici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.