Noul AQUARION comercializat de Calivita Internaţional

Va salut dragi cititori,

Promiteam acum două zile că voi reveni cu informaţii despre NOUL AQUARION ce tocmai s-a lansat pe piaţa din Romania şi comparaţia cu un produs similar al companiei ENAGIC – KANGEN.

Ceea ce am dorit era să facem un studiu comparativ d.p.d.v. raport preţ/calitate pentru cele două produse. Din start  acest studiu comparativ este net în favoarea noului AQUARION şi pentru că parametrii pentru apă sunt în linii mari aceeaşi (apa alcalina cu PH diferit, apa acida, apa purificată) două elemente sunt definitorii şi anume:

  • pentru NOUL AQUARION – 9 placi titan/platina în blocul de ionizare
  • pentru LEVELLUK K8 – 8 placi titan/platină

Preţul este pentru LEVELLUK K8 – 4399,40 EURO + TRASPORT 34-44 EURO

Preţul pentru NOUL AQUARION (valabil pentru membrii Calivita) – 10700 lei – 2230 EURO – TRANSPORT GRATUIT!

Şi ca lucrurile să fie şi mai bune firma a decis ca în luna mai NOUL AQUARION să beneficieze de REDUCERE 10%

Pentru a beneficia de promoţia REDUCERE -10% ÎN LUNA MAI, adaugă aparatul în coş iar reducerea se va aplica automat.

Vă las pe voi să faceţi calculele. Pe mine să mă contactaţi să vă spun cum deveniţi MEMBRU CALIVITA ocazie cu care veţi mai beneficia de un DISCOUNT de 12% după cumpărarea ionizatorului.

Iată şi câteva informaţii despre NOUL AQUARION:

Aquarion, aparat de filtrat apa performant, care produce apă ionizată alcalină şi acidă la nivelul de pH ales de utilizator.

•    se încadrează perfect în decorul oricărui spaţiu,
•    calitate premium,
•    tehnologie de ultimă generaţie, cameră de electroliză cu 9 plăci din titan, acoperit cu platină, filtru BioStone de 0,01 microni
•    design modern, inteligent şi intuitiv,
•    uşurinţă în utilizare,
•    a fost proiectat să îţi facă viaţa mai uşoară,
•    apa microbiologic pură, bogată în minerale, gust curat
•    apă alcalină sau acidă la nivelul de pH ales de utilizator

De ce ar trebui să alegi aparatul nou:

  • Tehnologie de ultimă generaţie, cameră de electroliză cu 9 plăci din titan acoperite cu platină prin nanotehnologie. Tehnologia de ultimă generaţie cu 9 plăci este mai eficientă în menţinerea stabilităţii pH-ului, ORP-ului şi hidrogenului molecular, permiţând şi un flux mai bun al apei.
  • Design modern, inteligent şi intuitiv.  Ecran tactil, prevăzut cu confirmarea vocală a comenzilor, care creşte gradul de siguranţă în alegerea nivelului de pH
  • Dotat cu un sistem performant şi brevetat DARC de autocurăţare. După fiecare utilizare a aparatului este iniţiat un ciclu de curăţare automat.
  • Prevăzut cu indicator care afişează în timp real durata de viaţă a filtrului. Tehnologia performantă permite notificarea utilizatorului în momentul în care  filtrul trebuie înlocuit.
  • Filtru BioStone de 0,01 microni cu carbon activat de argint bacteriostatic, filtru din fibră, filtru ultrafiltrare.  Gradul de filtrare foarte bun (ultrafiltrare) şi proprietatea bacteriostatică a argintului determină eliminarea din apă a sedimentelor, a clorului şi a microorganismelor patogene, împiedicând totodată şi dezvoltarea acestora pe suprafaţa filtrului.  Avantajul major este ca aceste filtre păstrează în apă toate mineralele necesare organismului uman.  Se obţine o apă microbiologic pură, bogată în minerale, gust curat.
  • Este o soluţie sustenabilă şi fiabilă, care îţi permite să economiseşti bani. Nu trebuie să mai cumperi niciodată apă îmbuteliată, fără probleme de reciclare.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.