Gata cu îmbuibarea, trecem la cura de slăbire

Aşa cum ne-am obişnuit de milenii, de sărbători ne îmbuibăm cu toate cele, că doar e sărbătoare. Chiar şi sportivii de performanţă, care au ca ordin de la antrenori să nu se îngraşe, fac concesii la mâncare.

Şi atunci începe lupta cu kilogramele. În articolele anterioare am arătat că nu cred în cure minune, în diete cu nume pompoase, ci cred în bunul simţ. Totuşi în lupta cu kilogrmele sunt de ajutor şi anumite suplimente nutritive dedicate care, pe lângă reducerea caloriilor, alimentaţie echilibrată şi mişcare, ne vor ajuta scăpăm de supărătoarele kilograme în plus, mai ales că acuş vine vara.

Un astfel de produs îl găsim la Calivita şi se numeşte TRIMEX.

TrimeX este un produs lichid pentru suplimentarea curei de slăbire, care îți oferă un complex de aminoacizi, un amestec patentat de antioxidanți și crom pentru a te ajuta să atingi sau să îți menții greutatea ideală. Aminoacizii îți protejează mușchii de la distrugere, contribuind la dezvoltarea lor. Antioxidanții din amestecul patentat sprijină organismul, în timp ce HCA extras din Garcinia cambogia previne transformarea agenților nutritivi consumați în grăsime. Și tu vei reuși, cu un stil de viață sănătos, o alimentație corectă și TrimeX!

Compoziţia este de excepţie:

           Cunoscătorii vor recunoaşte în compoziţie prezenţa celor mai renumite substanţe utilizate de sportivii profesionişti pentru a păstra grăsimile departe de corpul lor.
Nutriționist și sportiv de performanță, Daniela Martinescu recomandă TrimeX pentru slăbit. Arde grăsimea și protejează masa musculară.
Poţi achiziţiona TRIMEX acum la preţ promoţional AICI!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.