Este oficial!Fluorul a fost clasificat ca neurotoxină în cel mai prestigios jurnal medical din lume

Am citit astazi un articol pe un site. Daca citeşti articolul te invit să te întorci pe https://apaaquarion.wordpress.com/ să vezi soluţia pe care ţi-o propun.

Este vorba despre folosirea fluorului în tratarea apei potabile.

Vocile care cer îndepărtarea florurei de sodiu industriale din sursele de apă potabilă au devenit tot mai pregnante în ultii ani, iar acum mai multe surse confirmă dovezile împotriva acesteia. 

Un studiu publicat în cel mai vechi şi mai prestigios jurnal medical, The Lancet, a clasificat fluorul ca neurotoxină – în aceeaşi categorie ca arsenicul, plumbul şi mercurul.

Pe lângă fluoroul din sursele de apă potabilă din oraşe, substanţa poate fi găsită şi în anumite alimente, în mod special în anumite tipuri de ceai procesate care au fost cultivate în zone cu un grad ridicat de poluare.

Dacă ai citit vreodată atenţionările de pe cutia de pasta de dinţi, probabil ştii deja cât de periculos poate fi fluorul, mai ales pentru copii.

Acestea sunt doar două fraze din articolul amintit, dar sufuciente pentru a atrage atenţia asupra pericolului la care suntem expusi.

De aceea Calivita a ales să comercializeze ionizatorul Aquarion. Practic filtrul Biostone reţine în procesul de purificare al apei întreaga cantitate de fluor rămasă în apa pe care o primim la robinet.

Poţi să asiguri timp de 20 de ani necesarul de apă al familiei tale, fără riscuri ascunse, utilizâd Aquarion.

Poţi să te informezi şi să îl cumperi AICI.  Şi dacă o faci suficient de repede luna aceasta poţi beneficia şi de o reducere de 10%, în limita stocului disponibil. Astăzi mai erau câteve bucăţi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.