Pachetele în serviciul sănătăţii, frumuseţii şi afacerii

Dacă optaţi pentru Pachetele CaliVita, veţi obţine cele mai îndrăgite produse ale noastre într-un ambalaj practic, la un preţ special. Pachetele vă oferă câte 4 sticle la preţ de 3, astfel încât cea de-a patra este cadou, iar expedierea e gratuită! Ingredientele organice din compoziţie, cum ar fi mult îndrăgitul Noni, nou descoperitul Acai sau Echinaceea, o plantă care şi-a dovedit deja eficienţa în medicina tradiţională, toate ajută la menţinerea sănătăţii întregii familii.

Pachetele noastre nu te ajută doar să îţi păstrezi sănătatea, ci şi să îţi dezvolţi afacerea ( despre afacerea Calivita citeste AICI). Pachetele cu o valoare ridicată generează o cifră de vânzări mai mare în reţeaua ta, iar tu poţi revinde produsele la preţ cu amănuntul, crescându-ţi astfel venitul.

Pachet Organic Noni

Pachetul Organic Noni conţine 4 flacoane de suc de noni certificat organic la preţ de 3, ambalate într-o cutie frumoasă, uşor de transportat.

 • Preţ de Club, preţ pentru membri Calivita redus cu 25%
  541.35 LEI
 • Cant.: 4 x 946 ml
 • Mod de administrare: Ca supliment alimentar, două linguri pe zi sau conform recomandărilor.
Pachet Organic Acai

Acai este un fruct exotic din pădurile tropicale, cu o cantitate foarte ridicată de antioxidanți; în plus, conține vitaminele B1, B2, C și E, niacină, fier, potasiu, fosfor, calciu, aminoacizi și acizi grași nesaturați. Este bogat în fibre, având o cantitate foarte scăzută de zaharuri.

Fructele organice din acest produs provin din culturi ecologice controlate.

 • Preţ de Club
  417.00 LEI
 • Cant.: 4×473
 • Mod de administrare: 2 linguri pe zi sau conform recomandărilor medicului
Pachet SambuRex

O doză mare şi concentrată de extract de soc negru, în combinaţie cu un complex de plante ce conţine Echinacea, o plantă folosită de secole, un plus de vitamina C şi zinc. Toate acestea se prezintă sub forma unei formule lichide cu un gust plăcut, astfel încât toţi membrii familiei voastre să poată aştepta lunile reci ale anului şi riscul de gripă cu un sistem imunitar bine pregătit. Nu conţine adaos de zahăr, arome artificiale şi coloranţi.

 • Preţ de Club
  370.47 LEI
 • Cant.: 4 x 240 ml
 • Mod de administrare: 1 linguriţă (5 ml) pe zi sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Poate fi amestecat cu apă sau alimente.
Pachet D-drops

Conform estimărilor, deficienţa de vitamina D afectează 70 % din populaţie. Organismul uman sintetizează cea mai mare parte a cantităţii de vitamina D prin expunere la soare. Noi am extras vitamina D3, agentul activ din D-drops, din ficat de cod şi i-am adăugat arome naturale. Dozarea sa este simplă şi poate fi administrat prin amestecare în mâncare sau băuturi. Forma sa lichidă asigură necesarul de vitamina D pentru întreaga familie.

 • Preţ de Club
  246.75 LEI
 • Cant.: 4 x 30 ml
 • Mod de administrare: Pentru adulţi, 3 picături pe zi dizolvate în băutura favorită. În cazul copiilor cu vârsta sub 10 ani se recomandă doar 2 picături pe zi.
Pachet Gravital

CaliVita a reușit să adune la un loc, într-o singură sticlă, patru superfructe delicioase provenite de pe culturi organice. Rezultatul este GraVital Juice, un ajutor de nădejde în lupta împotriva bacteriilor, virușilor, fungilor și infecțiilor, ce conține ingrediente care și-au dovedit efectele benefice timp de secole în medicina tradițională.

Pachetul GraVital conţine 4 flacoane de suc de Graviola organică la preţ de 3!

 • Preţ de Club
  540.42 LEI
 • Cant.: 946 ml
 • Mod de administrare: Agitaţi bine flaconul înainte de utilizare; consumaţi 2 linguri de suc (30 ml) per zi. Nu congelaţi produsul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.