Familia produselor OrganiCare care are grijă de corpul tău


Apariția familiei de produse OrganiCare este rezultatul unei activități intense de cercetare care a demonstrat că oamenii își doresc să se reîntoarcă la natură.
Am captat puterea și puritatea plantelor, le-am adăugat un parfum sofisticat și ți le oferim acum într-un ambalaj elegant, pentru a te ajuta să redai pielii și părului tău strălucirea lor naturală.
99% din ingredientele active pe care le folosim în produsele noastre cosmetice organice sunt procesate direct de pe plantații organice. Extragerea ingredientelor active din plante este rezultatul unui proces stabilit cu exactitate și controlat cu atenție. Ceea ce are drept rezultat un produs de o calitate, puritate și eficiență ridicate.
Produsele din gama OrganiCare nu conţin derivații din petrol, coloranții sintetici, substanțele cancerigene sau derivații din aluminiu. 
IMG-20190718-WA0003 jpg

OrganiCare Anti-Ageing Cream conţine o combinaţie de plante organice și acid hialuronic natural.

Acidul hialuronic pătrunde în stratul profund al pielii reducând vizibilitatea ridurilor, protejând și hidratând pielea, conferindu-i strălucire și sănătate.

Crema are un miros plăcut şi o textură lejeră şi este absorbită cu ușurință de piele, reducând vizibilitatea ridurilor încă de la prima aplicare.

IMG-20190718-WA0004 jpg

Bath & Shower Gel curăță, protejează și hrănește pielea oferind o senzație plăcută de prospețime.

Body Lotion se absoarbe rapid, relaxează și protejează pielea obosită, hrănește, conferă catifelare și flexibilitate o perioadă îndelungată.

Ingredientele active din Deo Roll-On au efect antibacterian natural, calmează, protejează și hrănesc pielea axilei.

IMG-20190718-WA0005 jpg

 

 

Păr fericit? Da, se poate!

 

Cu OrganiCare Hair Shampoo & Conditioner te poți bucura de un păr moale, strălucitor și ușor de pieptănat. Ingredientele organice hrănesc şi întăresc structura firului de păr, conferindu-i rezistenţă şi vitalitate.

 

IMG-20190718-WA0000 jpg

 

 

 

Îngrijire pentru toată familia!

Fără mentol și fluor, pastele de dinți din gama OrganiCare conțin aloe vera, nalbă și eucalipt și au efect revigorant și antiinflamator, curăță delicat dinții și relaxează gingiile inflamate.

Sau dacă preferați aroma de lămâie, îţi recomandăm OrganiCare Toothpaste White Clay .

IMG-20190718-WA0006 jpg

 

OrganiCare Rescue Gel este ideal în timpul excursiilor și vacanțelor, revigorează și relaxează pielea arsă de soare și reduce durerea cauzată de mușcăturile de insecte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.