Cum poţi să renunţi la fumat.

Din start acest articol se adresează persoanelor care şi-au pus problema să renunţe la fumat.

Cei care găsesc o plăcere în fumat nu mai pierdeţi vremea cu cititul articolului, chiar dacă medicul vostru v-a avertizat deja că vă puneţi viaţa în pericol.

Să reluăm.

Poţi să reuşeşti să renunţi la fumat?

Ei bine DA, şi asta o spun din propie experienţă după ce am  fumat  mai bine de 2 case şi trei maşini de lux. Acum sunt nefumător înrăit.

Am să vă spun povestea mea cu speranţa că poate fi un bun exemplu pentru cei care chiar vor să se lase.

Pentru început să discutăm despre nişte mituri cu privire la fumat:

 • Dacă mă las de fumat mă îngraş. Acest lucru este adevărat şi are suport ştiinţific. Fumatul are un efect serios asupra sistemului endocrin. În momentul în care nu mai fumezi corpul încearcă să compenseze lipsa substanţelor ( nicotină & company) şi să înlocuiască plăcerea cu altă plăcere şi asta e mâncatul excesiv mai ales dulce, adică substanţe care să ducă la acelaşi efect cu cel al fumatului ( producerea serotoninei, hormonul fericirii, în creier). Lucrurile se petrec la nivelul subconştientului de aceea sunt mai greu de evitat.
 • N-am voinţă. Am auzit de nenumărate ori asta, dar mă întreb şi acum de ce atunci când au făcut cancer de plămân cu cauza clară FUMATUL doi prieteni de-ai mei s-au lăsat de fumat? Lipsa voinţei poate fi înlocuită cu altceva, veţi înţelege din povestea mea.
 • Bunicul a murit cu ţigara în gură. O fi murit bunicul tău aşa, dar ia gândeşte-te în ce mediu a trăit el, ce  mâncat, cât stres a suportat. Ai înţeles ideea. Acum lucrurile diferă fundamental. Oricum rezistenţa organismului ţine şi de factorul genetic şi de probabilitate. Întrebarea e:  RIŞTI să fi TU cazul ăla dintr-o mie?
 • Fumez ţigări electronice. TE AMĂGEŞTI PROFUND. Chiar dacă unele dintre ele susţin că sunt substanţe naturale ele păstrează în subconştient OBICEIUL şi nu vei reuşi să faci transferul mental, de la fumător la nefumător. Apoi vei afla că aceste aşa zise ţigări sunt mai nocive decât originalele şi ghici… te apuci din nou de fumat. NU EXISTĂ NICI UN PRODUS (ţigări electronice, plasturi cu nicotină, medicamente etc.) care să te facă să te laşi de fumat. BANI ARUNCAŢI PE RECLAME BINE FĂCUTE!
 • Am bani, îmi permit. Este adevărat că dacă ai bani poţi să mori în clinici private, la Viena. Din păcate, chiar dacă ai bani, probabilitatea de fi TU acel caz este 100% şi pentru tine. Metabolismul tău, al dracu, nu ţine cont de banii tăi. Nu ar fi mai bine să faci altceva cu banii.
 • E sănătatea mea, fac ce vreau cu ea. Genul acesta de abordare nu ia în calcul un lucru. Fiecare adult este MODEL pentru copilul lui. Dacă tu fumezi, îţi programezi copilul pentru fumat şi în 90% din cazuri acest lucru se întâmplă la vârste fragede 8-9 ani. Fumatul va atrage după sine, în destule caz cazuri, multe lucruri negative asociate: minciuna, furtul, acte antisociale (aruncatul mucurilor pe jos de ex.)
 • Pot să mă las când vreau eu. Ce dulce AMĂGIRE. În realitate această atitudine este una înşelătoare. Practic te înşeli pe tine însuţi şi vei continua să fumezi, chiar dacă reduci numărul de ţigări. Şi eu m-am lăsat de câteva ori de fumat între 2 luni şi 2 ani şi apoi am fumat mai al dracu. Aveam de recuperat nu?

Am început fumatul pe la 14 ani. Eram la bunici la ţară şi prietenii mei aveau un secret. Aveam sa-l aflu în acea vară, sub un pod ce traversa un afluent al Oltului. Făceam parte din gaşcă şi ne ascundeam de bunici să fumăm. Eram tare mândri de curajul nostru. Dar repede a intervenit o problemă, ţigările trebuiau cumpărate. Aşa că am trecut la variante, pănuş de porumb, ziar rulat, fum să iasă. Apoi unul dintre copii a venit cu un pachet de ţigări AMIRAL cu filtru. Mamă ce le-am mai savurat. După câteva zile, ancheta. Au aflat bunicii că noi ne întâlnim într-o casă părăsită şi băgăreţi, ca bunicii, au găsit ţigările ascunse sub o grindă. Aşa am aflat că faimosul pachet a fost furat de la tatăl băiatul care l-a adus. Ne-am luat papara de rigoare şi o vreme m-am cuminţit. Dar OBICEIUL fusese scris deja în subconştient. Aşa că nu a fost greu să trec la fumat serios în momentul în care, la liceu fiind, m-am ambiţionat să demostrez colegilor că am curaj să fumez pe stradă. A fost o ţigare specială (un pachet numit 100, aduse de afară) pentru că apoi am fumat continuu vreme de 20 şi ceva de ani. Am fumat toată facultatea şi apoi încă vreo 8-9 ani la muncă, pe un şantier naval. Le mâncam, avem buricele degetelor galbene de la nicotină. Cam de prin 1989 am început să cochetez cu lăsatul de fumat. Ma gândeam că tata a fumat şi s-a lăsat, şi de la el am aflat că şi bunicul a fumat şi mi-a explicat de ce bunicul în fiecare dimineaţă, aşa l-am cunoscut, ţinea în colţul gurii un pai. Era înlocuitor de ţigare.

Şantierul unde lucram era înconjurat de apă şi ca să ajungem din oraş la el mergeam 14 km cu autobuzul. Cine prindea prima serie ajungea acasa cu o oră mai devreme. De regulă nu mă grăbeam, că nu îmi place să mă calc în picioare, dar în ziua aceea aveam treabă, aşa că mi-am propus să plec cu prima serie. Zis şi făcut. Am ieşit imediat pe poartă şi am început să alerg să ajung printre primii. Autobuzele veneau la şosea, undeva la vreo 200 de metri de poarta şantierului. Era o zi toridă, căldură umedă de litoral. Când am ajuns în autobuz am simţit că nu am aer, mă sufocam cât pe-aci să leşin. Cu greu mi-am revenit şi am realizat că rezistenţa mea fizică, cu care mă lăudam cu 15 ani înainte era zero. M-am născut la munte, am făcut armata la vânători de munte , am făcut alpinism şi eram foarte mândru de condiţia mea fizică. In secunda aceea totul s-a prabuşit în mintea mea. După tusea de rigoare am înţeles că fumatul şi viaţa sedentară, de birou, erodaseră rezistenţa/sănătatea mea. ATUNCI AM LUAT DECIZIA SĂ MĂ LAS DE FUMAT!

Au urmat două luni în care am redus ţigările, dar presiunea infernală din acei ani de la muncă, mă făcea să mai fumez una. Apoi am început să mai pun ceva kilograme pe mine şi iar nu era bine. Apoi, sub pretextul că duc copii la sport, m-am dus la o sală de arte marţiale. Am început să alerg, şi na… am mai tras o ţigare două, până când după două ture de sală nu mai puteam să respir. În sală, puştanii de 15-16 ani făceau mişto de mine. A fost un moment foarte important pentru mine. Am învăţat tehnici de respiraţie şi multe lucruri despre puterea mentală şi concentrare. M-au ajutat şi să mă las de fumat ,dar şi în multe momente tensionate din viaţa mea. Ei bine, în final am zis PA ŢIGĂRI. Am cumpărat un pachet de Kent, m-am dus la birou, lucram cu 10 inşi în acelaşi spatiu (toţi fumau) şi am aprins demonstrativ ULTIMA ŢIGARE. Apoi le-am zis tuturor: fiţi atenţi asta e ultima ţigare din viaţa mea, am stins-o şi am rupt pachetul, spre disperarea colegilor mei. Era ziua de 27 aprilie 1990.

De atunci au nu am mai fumat niciodată. A fost nevoie totuşi de mai multe lucruri ca să reuşesc în final. Am avut reacţie de fumător la doi ani după ce m-am lăsat, dar ce m-a impresionat cel mai tare este că am avut reacţie de fumător la 7 ani după ce m-am lăsat când mi-a ajuns pe la nări un miros special de la o ţigară fumată de cineva în apropierea mea. Era un Pall Mall roşu. Mi-am dat atunci seama de un lucru, dacă ai fumat în viaţa ta, acest gest ramâne în subconştient toată viaţa la fel ca mersul pe bicicletă, înotul, patinatul sau schiatul. Aceste abilităţi/obiceiuri rămân scrise pe vecie în subconştient.

De aceea pentru a te lăsa cu adevărat de fumat, pe baza experienţei proprii, dar şi a apariţiei unor produse speciale AJUTĂTOARE, am conceput un program pentru cei care vor să se lase de fumat. 

Sunt 4 paşi valabili pentru EL sau EA : în text am folosit genul masculin.

1. MOTIVAŢIA cel mai important pas. Trebuie să ştii DE CE VREI să te laşi de fumat. Motivaţia este cea care te va face puternic şi care  te va ajuta să faci faţă multiplelor tentaţii de a fuma din nou. Motivaţia este OBLIGATORIU să fie personală. Nu te laşi de fumat că vrea prietena, nevasta sau că vor medicii.

Să vedem câteva motivaţii posibile:

voinţa – unii o au, alţii nu. Pentru mine voinţa a fost un bun sprijin, doream să revin la vechea mea formă fizică, să mă simt bine în pielea mea.

sănătateacea mai slabă motivaţie, degeaba scrie pe pachet că poţi să mori pentru că tot îl cumperi, ba mai mult, pentru a fuma o ţigare eşti în stare să ieşi, dintr-un local public, afară în frig. Vei ţine cont de ea, de regulă, când e prea târziu. Cancerele sunt reale, iar cel de plămâni este mortal. Lucrurile pot să se întâmple atât de repede încât rămâi şocat cum poţi muri. Prietenul meu a murit în două luni, în mod urât, cu metastaze osoase, cu dureri insuportabile.

frica – unii, mai slabi de înger, renunţă de frica de moarte, mai ales dacă în jurul lor cineva cunoscut a murit din cauza fumatului.

banii – ei aici lucrurile stau mult mai bine. Cei care s-au ajutat de programul meu au făcut următorul exerciţiu: calculează câţi bani dai pe ţigări într-o zi, apoi înmulţeşte cu 30 de zile şi NU TE OPRI AICI pentru că cu adevărat relevant este să înmulţeşti cu 365 de zile ( nu faci pauză de fumat sâmbata şi duminica, nu?). Vei vedea că într-un an ARZI EFECTIV BANII TĂI DE: excursii, concediu, haine la care renunţi că nu ai bani, mâncare de calitate, educaţia copiilor, să-ţi schimbi maşina, şi puneţi imaginaţia la treabă şi vezi ce poţi face cu banii pe care îi arzi cu nonşalanţă zilnic. Observi că nu am spus nimic despre bani pentru sănătate, pentru o viaţă de calitate.

2. RESCRIEREA SUBCONŞTIENTULUI – aici ai de furcă cu adevărat pentru că pentru a înlocui OBICEIUL ( DA, fumatul este un obicei) este nevoie să îl înlocuieşti cu altceva, care să creeze tot atâta plăcere ca cea pe care ţi-o procură şi fumatul. Eu am folosit sportul care în tinereţe mi-a adus o condiţie fizică remarcabilă, motivaţia mea. NU ÎNLOCUI FUMATUL CU MÂNCATUL. Cazi din lac în puţ, obezitatea. Poţi să-ţi ocupi mintea cu orice altceva, citeşte, mergi la film, mergi cu prieteni care nu fumează, mergi în excursii. Va dura cca 2 luni, în primă fază. În această perioadă e bine să ştii că orice senzaţie, de foame, de sete sau necesitatea de a fuma durează cca 15 min. Apoi dispare pentru o lungă perioadă de timp. ATÂT ai de rezistat, 15 min.  Aici e bine să ai un prieten cu care să discuţi de orice altceva numai de fumat nu. IŢI OFER SPRIJINUL MEU. Dacă îţi vine să fumezi, de ai fuma şi un chiştoc de pe stradă, dă-mi un telefon : 0722126983 – Vasile. Discutăm ce vrei tu şi nici nu ai să-ţi dai seama cum dispare senzaţia de fumat.

3. LUCRURI OBLIGATORII DE FĂCUT – schimbarea unor obiceiuri, lucru esenţial

OBICÉI, obiceiuri, s. n. 1. Deprindere individuală câștigată prin repetarea frecventă și îndelungată a aceleiași acțiuni; fel particular de a se purta sau de a face ceva; obișnuință, învăț. ◊ Loc. adv. De obicei = de regulă, în mod obișnuit, în genere. ◊ Loc. vb. A avea obicei (sau obiceiul, de obicei) = a obișnui. 2.(Sociol.) Mod tradițional de comportare caracteristic unui popor, unui grup social; datină, tradiție, uzanță, uz, rânduială. 3. (Înv.) Lege nescrisă, drept sau obligație statornicite prin tradiție. 4. (Jur.) Cutumă. ◊ Obiceiul pământului = denumire specifică dată cutumei în Țările Române în Evul Mediu. [PI. și: obiceie] – Din bg. običaj.

– când pleci de acasă, lasă banii de ţigări, într-o cutie. Apoi când ajungi la magazin, pentru că acolo te vei duce prima oară, să-ţi iei tigări (este obicei setat în subconştient, vei face lucrul acesta fără să te gândeşti, te trezeşti pur şi simplu în faţa ţigărilor) constată că AI UITAT BANII DE ŢIGĂRI ACASĂ. Şi nu schimba destinaţia banilor pentru alte cumpărături necesare. FĂ DIN ASTA UN OBICEI. Îţi garantez că după 21 de zile vei lăsa cu uşurinţă banii de ţigări acasă.

-pentru o lungă perioadă de timp înlătură din geanta / buzunarele tale toate obiectele folosite la fumat. NU MAI PUI MÂNA pe: ţigări în nici o situaţie, brichetă, chibrit, refuzi să stai în fumul altora ( alege spaţii în care nu se fumează). Ele pot trezi, subtil şi imperios, necesitatea de a fuma. Sunt obiceiuri. De exemplu, eu ţineam ţigările în buzunarul de la piept, chiar îmi cumpăram haine care să aibe acel buzunar, aveam o tabacheră de argint, rulam ţigările să le înmoi, le băteam în cap de tabacheră. Vă spuneam că am avut reacţie de fumător la 7 ani după ce m-am lăsat. Reacţia a fost de a-mi duce mâna la buzunarul de la piept, pe lângă senzaţia acută de a fuma.

– creează-ţi în minte un mesaj antifumat. Spune un NU hotărât senzaţiei de a fuma.

– mănâncă moderat, opreşte-te când dispare senzaţia de foame. Atenţie mare la dulciuri şi la consumul de glucide (pâine albă, cartofi, paste etc.) E vorba de serotonină, hormonul care îţi dă starea de bine, hormon stimulat de fumat, dar şi de mâncare. De aici vine pofta de mâncare şi creşterea în greutate atunci când te laşi de fumat. La sfârşitul poveştii mele vă dau soluţia să faceţi faţă acestor lucruri mult mai uşor, eu nu am avut parte de ea. În 90 nu existau aceste ajutoare pe piaţă, a trebuit să mă bazez exclusiv pe voinţă. Dacă ar fi acum, le-aş folosi fără rezerve.

4. DETOXIFIEREA ORGANISMULUI – aici clachează cei mai mulţi. În momentul în care fumezi corpul devine dependent de nicotină, chimic vorbind. Mental este dependent de întreg ansamblul de gesturi asociate fumatului.

După ce te laşi de fumat, apare sevrajul specific oricărei acţiuni de eliminare a drogului din corp. Apar dezechilibre hormonale puternice ale întregului sistem endocrin care încearcă prin producerea de hormoni specifici să înlocuiască efectul substanţelor rezultate din arderea tigării. Spuneam că aici clachează cei mai mulţi şi apar miturile şi amăgirile , nu pot să mă las, hai că le reduc, mai fumez numai una şi … apoi mă las, mă las de … mâine.

Apariţia suplimentelor alimentare capabile să influenţeze aceste reacţii chimice ale organismului te ajută foarte mult să renunţi la fumat atât fizic cât şi psihic.

Iată schema de tratament utilă pentru pentru a te lăsa de fumat:

 1. SMOKRADE – produs creat special pentru reducerea efectelor nocive ale fumatului, curăţă căile respiratorii şi ajută la eliminarea din organism a nicotinei şi a celorlalte substanţe nocive rezultate din arderea ţigării, multe dintre ele cu efecte cancerigene demonstrate. Se iau 3 tb pe zi înainte de masă.
 2. RHODIOLIN
  Ingredientul principal al acestei capsule, Rhodiola rosea, este o plantă adaptogenă.
  Ingredientele active ale acestei plante au efecte benefice asupra sistemului nervos central, ceea ce poate duce la creşterea concentrării mentale şi performanţelor fizice şi mentale.
  Este extrem de utilă în situaţii de studiu, practicarea unui sport sau control al stresului; reduce oboseala mentală şi contribuie la îmbunătăţirea stării generale.
  Ajută la producerea de serotonină compensând în acest fel efectul nicotinei. Reduce stările de nervozitate la sevraj, putând astfel să rezişti mult mai bine în partea cea mai dificilă a lăsatului de fumat.

  Se iau 3 capsule pe zi, înainte de masă şi dacă efectul sevrajului este puternic se poate lua încă o capsulă.

 3. GREEN CARE–  Rolul acestui produs este de a reduce aciditatea excesivă a fumatului la nivelul stomacului şi în cazul că o persoană are arsuri la stomac (frecvent în cazul fumătorilor) să poată preveni eventuale arsuri la stomac datorită ardeiului iute conţinut în Smokrade.

  Consumul de apă alcalină ionizată aduce un beneficiu deosebit în curele antifumat prin efectul antioxidant şi reducerea acidităţii din corp.

                                                   Smokerade- Compoziţia unei tablete

Ardei roşu 300 mg
Acid elagic 5 mg
Vitamina C 60 mg
Vitamina E 10 mg
Zinc 5 mg
Seleniu 20 mg
Coenzima Q10 2.5 mg
Extract de ceai verde 5 mg

Ardei roşu (capsicum annum, Capsicum frutescens)
Compoziţia chimică:

glucoză, fructoză, zaharoză, amidon hemiceluloza, celuloza carotenoide: capsantina, capsorubina – dă culoarea roşie
ulei eteric în cantităţi mici
vitamine (C pana la 300 mg% în fructele roşii, B1, B2, PP, E, A, P)
enzime (peroxidaza, celulaza ş.a.)
alcaloizi: capsicina, capsaicina – imprimă gustul iute, arzător la varietatea iute
macroelemente: K, S, P, Mg, Na
microelemente: Fe, Mn, Cu, Co

Acţiuni benefice asupra organismului:

gantiseptic, rubefiant, revulsiv
dilatator capilar
reduce bronhospasmul şi obstrucţia căilor respiratorii
expectorant
inhibă agregarea plachetară
reduce permeabilitatea vasculară şi edemul cauzat de histamină, bradikinină şi fumul de ţigară
stabilizează lipidele membranare pulmonare asigurând astfel protecţie împotriva edemului şi peroxidarii lipidice cauzate de iritanţii gazosi pulmonari ajută la stabilirea unei digestii normale (eupeptic)

Acidul elagic
Elagotaninurile sunt precursorii care, în organism, se vor transforma în acidul elagic – un compus deosebit de stabil care se absoarbe uşor prin mucoasa gastrointestinala.

Se găseste predominant în zmeură, capşune, nuci, pecani, afine.

Studii efectuate pe animale de laborator cu acidul elagic au demonstrat că acesta reduce riscul de a dezvolta un cancer şi că se obţine o remisie a acestei maladii în cazul în care există deja. Aceste cercetări evidenţiază şi efectele protective ale elagotaninurilor la om în combinaţie cu alţi nutrienţi anticancerigeni accelerează detoxifierea carcinogenilor prin stimularea activităţii diverselor enzime în caz de cancer.

Încetineşte înmulţirea celulelor anormale de la nivelul colonului, previne dezvoltarea celulelor infectate cu virusul papilomei umane (fiind legat de cancerul de col uterin), declanşează apoptoza (moarte celulară naturală) celulelor canceroase de la nivelul prostatei.

Procesul apoptotic poate avea efecte benefice şi în cazurile de cancer mamar, cancer pulmonar, cancer esofagian sau de piele (melanome). Inhibarea carcinogenezei de către acidul elagic a fost demonstrat prin studii pe animale de laborator care prezentau cancer esofagian, lingual, pulmonar, de colon, hepatic şi de piele.

Protejează celulele normale de transformări anormale sau maligne; protejează celulele umane împotriva agenţilor cancerigeni prezenţi în fumul de ţigară, aditivi alimentari, hidrocarburi policiclice aromatice .

Inhibă dezvoltarea leziunilor preneoplazice şi neoplazice în proporţie de 25-50%.

În cantităţi reduse încetineşte înmulţirea celulelor cancerigene; în cantităţi mari induce apoptoza celulelor cancerigene .

Ceaiul verde Componenti: uleiuri volatile, vitamine, minerale, cofeină, polifenoli.

Acţiune preventivă:

boli cardiovasculare – prin scăderea colesterolemiei totale, prin reducerea agregabilităţii plachetare, prin scăderea tensiunii arteriale
cancer – polifenolii stimulează formarea anumitor celule din sistemul imunitar
proprietăţi antibacteriene, chiar şi împotriva bacteriilor ce cauzează formarea cariilor dentare

Vitamina C

antioxidant important
fortifica sistemul imunitar
mareşte producţia de interferon
protejează împotriva stresului
protejează împotriva substanţelor cancerigene
scade colesterolul din sânge

Vitamina E

antioxidant important
împiedică oxidarea vitaminei A, C şi a seleniului
are proprietăţi vasodilatatoare, antiagregante şi diuretice
împreună cu vitamina A protejează plămânii de toxine

Coenzima Q 10 antioxidant puternic

rol reglator în procesul de generare a energiei ce se desfasoară la nivelul mitocondriilor unde se sintetizează moleculele de acid adenozintrifosforic
combustibilul cu cea mai mare încărcatură de energie produs de organismul uman
rol major în transportul energiei necesare celulelor. Carenta sa generează dereglări în procesele de oxidoreducere ce se desfaşoară la nivel celular şi cauzează astfel tulburări în funcţionarea organismului.

Seleniul

încetineşte îmbătrânirea celulelor
neutralizează unele substanţe generatoare de cancer

Zincul

oferă protectie împotriva efectelor nocive ale mediului poluat
reduce fixarea plumbului şi cadmiului (provenite din gazele de eşapament ale maşinilor şi fumul de ţigară) în organism

                                     

                                                  Rhodiolin – compoziţia unei tablete :

 • Rhodiola rosea concentrat 5:1
  (echivalent cu 500 mg pulbere)
  100mg –Investigațiile fitochimice pe rădăcina Rhodiola rosea releva prezența a aproximativ 16 compuși clasificati în 6 grupe diferite :1. Fenilpropanoizirosavin, colofoniu, Rosario
  2. Derivatele feniletanol: rodiolosido, Tirozol
  3. Flavonoide: rodiolina, rodionina, rodiosina, acetilrodalgina, tricină
  4. Monoterpenerosiridol, rosaridina
  5. Triterpene: Daucosterol, beta-sitosterol
  6. Acizi fenoliciacid galic și clorogenic.– Rhodiola poate stimula dopamina şi serotonina, hormoni cu efect pozitiv asupra dispoziţiei. Rhodiola are mai multe efecte aparent diferite, dar care toate poarta termenul de “adaptogen“(capacitatea organismului de adaptare la situatii noi), adica  poate creste rezistenta organismului la stres, traume, anxietate si oboseala.
 • Zinc – 5mg

                                                   Green Care – compoziţia unei tablete:

Pentru prevenirea efectelor fumatului mai pot fi folosite CU SUCCES şi următoarele produse : ORGANIC NONI, OXYMAX, VIT C 1000, COENZIMA Q10  pe care le găsiţi AICI.

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.