Andreea Raicu vă invită să alegeţi Noni Calivita

În viaţa de astăzi un lucru este cert, oamenii de calitate folosesc produse de calitate. Andreea Raicu s-a declarat încântată de produsele Calivita şi a descoperit regele fructelor, Noni Organic.

 

NONI – un produs natural complex,
cu beneficii majore pentru sănătatea dumneavoastră.

Există locuri pe glob unde efectele nefaste ale civilizaţiei încă nu s-au făcut simţite.
Un astfel de loc este Polinezia.
Încă din trecutul îndepărtat, bastinaşii au început să cerceteze bogăţiile naturii şi să identifice plantele care se pot folosi nu numai în vindecarea bolilor, dar şi la prevenirea lor şi menţinerea sănătăţii.

Chiar şi în zilele noastre ei recurg, într-o mare masură, la mijloace naturiste de vindecare, la “farmacia verde”.

Planta Noni, folosită în diverse produse naturiste, este o plantă-minune, întrucât ajută la vindecarea şi prevenirea unui număr foarte mare de afecţiuni.
Pe lângă asta, Noni ajută la îmbunătăţirea stării generale a organismului, asigurând mai multă energie, putere şi vitalitate.

În regiunea oceanului Pacific, Noni este considerată cea mai importantă plantă medicinală, deoarece rădăcina, scoarţa, frunzele, mugurii, floarea, fructul şi sămânţa acesteia au ajutat în multe probleme de sănătate, uneori rezolvându-le definitiv.

In multe culturi, acest fruct se bucură de o admiraţie şi un respect uriaşe fiind numit şi Fructul vieţii Fructul zeilor, Planta care ucide durerea sau Regele fructelor. Astfel,

 • La indieni, NONI este considerată o plantă sfântă, fiind amintită într-o cronica antică sacră ca “Ashyuka“, care înseamnă “viaţă lungă“. Când plecau cu bărcile spre alte insule, să facă noi descoperiri, duceau cu ei în barcă şi planta sacră Noni ca să o cultive.
 • Pe insula Marquesas, proprietăţile vindecătoare a fructului NONI au fost strâns legate de obiceiurile băştinaşilor de a-şi imprima diferite figuri pe piele, cu ajutorul acelor. Aceste procedeuri erau atât de dureroase şi periculoase, încât multi oameni au murit din cauza lor. Supravieţuitorii foloseau sucul Noni pentru vindecarea rănilor provocate de tatuaj, iar apoi, în semn de recunoştinţă  ofereau zeilor fructul NONI.
 • Planta NONI se regăseşte atât în mitologia hawaiană cât şi în cea tongoleză.
  Într-o legendă din Tonga, zeiţa morţii îl omoară pe Maui, care era un semizeu.
  Câţiva oameni i-au descoperit trupul şi l-au acoperit cu frunze de NONI.
  Datorită proprietăţilor miraculoase ale acestora, Maui a înviat!
 • La finele anilor 1700, când descoperitorii europeni au ajuns pe insulele Asiei de Sud, au avut ocazia să se familiarizeze cu experienţele băştinaşilor în legatură cu Noni.
  În jurnalul său de bord, căpitanul James Cook şi-a notat observaţiile sale asupra modului în care băştinaşii se foloseau de Noni.
 • În însemnările soldaţilor care au ajuns pe insulele polineziene în al II-lea război mondial, fructul Noni era consemnat drept un aliment sigur, care îmbunătăţea aptitudinile fizice şi psihice.

Cercetări stiintifice:

De foarte mult timp sunt cunoscute beneficiile majore pentru sănătatea omului ale fructului Noni.

Dar, mai ales în ultimele două decenii, s-au făcut cercetări ştiinţifice şi medicale riguroase pentru a explica şi demonstra puternicele efecte curative ale acestuia.

 • Anul 1950:
  Revista de ştiinţă Pacific Science Journal a scris un articol despre acţiunea antibacterială a fructului Noni.
 • Anul 1955:
  Dr. Ralph Heinicke (profesor în biochimie) a fost fascinat de istorisirile tradiţionale care făceau referire la sucul de Noni. Fiind pe deplin convins de potenţialul său curativ, şi-a dedicat viaţa studierii efectelor sucului de Noni şi promovării la nivel global al acestuia. Cercetările sale au dus astazi la fondarea unei adevărate industrii, care îmbunătăţeşte viaţa a milioane de oameni.
 • Anul 1990:
  Testele efectuate în acest an demonstrează ca Noni creşte semnificativ rezistenţa la durere. Puterea analgezică a lui Morinda citrifolia ajunge pâna la 75 % din capacitatea morfinei, dar, spre deosebire de aceasta din urmă, nu produce daune organismului.
  – În plus, combate radicalii liberi si întârzie îmbătrânirea, întăreşte sistemul imunitar, reglează ritmul biologic şi somnul, conferă mai multă energie şi atenuează simptomele alergice.
  – S-a descoperit că Noni este şi un bun remediu în vindecarea arsurilor, rănilor, contuziilor, inflamaţiilor, micozelor şi pentru orice tip de infecţie care afectează pielea.
  – Probe toxicologice au demonstrat un grad ridicat de toleranţă faţă de noni, fără toxicitate acută sau cronică. Utilizarea sucului de Noni este considerată pe deplin sigură.
 • Cercetătorii de la Universitatea Metz din Franţa au demonstrat efectul benefic al sucului de noni în hipertensiunea arterială.
 • Anul 1998:
  Trei cercetători au primit Premiul Nobel pentru Medicină pentru că au descris efectele oxidului nitric la nivelul organismului uman. S-a demonstrat că sucul de Noni stimulează producerea de oxid nitric. Acest fapt este deosebit de benefic în cazul persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, ştiut fiind faptul ca oxidul nitric favorizează relaxarea musculaturii netede arteriale.
 • După anul 2000:
  Odată cu atestarea multiplelor calităti farmaceutice şi para-farmaceutice ale fructului, s-a deschis calea consumului de preparate naturale pe bază de sirop sau macerat de Noni.
  S-a infiinţat chiar un Institut International de Cercetare – INCC (International Noni Communication Council) – dedicat exclusiv studiului şi mărturiilor relative la tratamentele pe bază de Noni. Cercetarile în acest domeniu pot fi accesate public la adresele web:

http://www.noni-is-good-for-you.com/doctors.asp

http://www.noniresearch.org

 

 • In iulie 2008 a fost publicat într-un studiu din cadrul Jurnalului de Cercetare al Plantelor Medicinale (“Journal of Medicinal Plants Research“) faptul că Noni creşte rezistenţa fizică şi psihică a persoanelor active.
 • Dr. Schechter, directorul Natural Healing Institute (Institutul de tratare a bolilor prin metode naturiste) din California, a facut următoarele observaţii:
  – Noni ajută la producerea aşa-numitelor celule T. Aceste celule joaca un rol important în lupta împotriva bolilor.
  Intăreşte sistemul imunitar (celule macrofage şi limfocitele) – elemente de bază în mecanismul de protecţie a corpului uman.
 • Un grup de cercetători de la Universitatea din Tokyo au analizat peste 5,000 de substanţe din sucul de noni şi efectele sale anti-cancerigene, demonstrând efectul damnacathalului în blocarea dezvoltării anumitor celule canceroase.
 • Studiind proprietăţile anticanceroase ale sucului de noni, Dr. Tate a ajuns la următoarele concluzii: seleniul şi damnacanthalul distrug celulele canceroase, betasitosterolul împiedică răspândirea celulelor neoplazice în restul corpului, polizaharidele cresc imunitatea, iar xeronina, obţinută din proxeronina acţionează la nivelul membranelor celulare, crescând capacitatea acestora de a abosrbi nutrientii.
  Noni întăreşte sistemul imunitar prin substanţele sale, care cresc capacitatea celulelor albe de a distruge celulele canceroase. Trebuie precizat că planta conţine o substanţă numită damnachantal, care inhibă degenerarea acizilor nucleici şi distruge acizii degeneraţi care sunt responsabili de multiplicarea celulelor canceroase.
  O altă constantare medicală demnă de menţionat e aceea că Noni inhibă formarea vaselor de sânge care hrănesc ţesuturile tumorale (proces numit neo-angiogeneza), având o capacitate sinergică de creştere a acţiunii citostaticelor şi a interferonului. Sucul Noni combate foarte bine efectele secundare ale citoelorstatic şi ajutş la refacerea celulelor bolnave.
 • Elementele active din Noni protejează împotriva infecţiilor cu diverse tipuri de virusuri, aşa cum a fost confirmat de mai multe studii independente.nf
 • American FDA (Societatea Americana pentru Alimente şi Medicamente) a clasificat sucul de Noni în categoria GRAS (în general considerate sigure).
  Aceasta înseamnă că sucul de Noni este sigur pentru femeile însărcinate şi pentru cele care alaptează. Cafeaua, de exemplu, nu este încadrata în această categorie.
 • Substanţa care cauzează dependenţa de fumat este nicotina. Nicotina este un alcaloid, aşa cum este şi cocaina şi marea parte a substanţelor care provoacă obişnuinţă. Nicotina acţionează asupra centrilor nervoşi ai plăcerii, solicitându-i. Odată terminat efectul asupra organismului, reacţionează, solicitând din nou acelaşi stimul, şi de aici rezultă sindromul dependenţei.
  Noni conţine xeronina, care este şi ea tot un alcaloid. Xeronina se ataşează de acei reactivi care au o mare afinitate pentru nicotină, modulându-le activitatea.
  Din acest motiv xeronina este un bun adjuvant în procesul de dezintoxicare.
  Un studiu efectuat la Universitatea Illinois asupra unui lot de fumători a arătat că după 30 de zile de tratament cu suc de Noni, de doua ori pe zi, nivelul lipidperoxidazei a scăzut cu 27%, iar nivelul superoxidului anionic cu 23%. Aceste rezultate indică o putere antioxidantă a sucului de noni de 2,8 ori mai mare decât a vitaminei C.
  Sucul Noni poate fi folosit pentru a combate multe dependenţe: în mod sigur acţionează împotriva dependenţei de fumat.
 • Numeroase studii au confirmat efectul anti-angiogenic al sucului de Noni.
  Asta înseamnă că în sucul de Noni există anumite substanţe care inhibă formarea de capilare noi. Intr-unul dintre aceste studii, 34 de femei cu cancer de sân au fost împărţite în două loturi: jumătate au reprezentat lotul martor, iar jumătate au primit tratament cu sirop de Noni.
  Dupa 14 de zile de tratament, în grupul martor s-a înregistrat o creătere de şase ori a reţelei de capilare de la nivelul tumorii, iar în grupul tratat cu Noni s-a evidenţiat o încetinire a dezvoltării retelei de capilare, cu degradarea parţială a capilarelor existente.
  Astfel, se poate spune ca Noni previne dezvoltarea tumorilor prin împiedicarea dezvoltării reţelei vasculare necesare pentru hrănirea lor.
 • Noni are şi un efect imunostimulator.
  Polizaharidele conţinute de acesta stimulează organsimul să producă limfocite, şi anume limfocitele T, constituenţii principali ai sistemului imunitar, responsabile pentru apărarea împotriva atacului microorganismelor patogene ca viruşii, bacteriile şi sporii.
  Teste efectuate cu succes pe Noni evidenţiază dezvoltarea timusului (glandă importană în procesul de creştere a limfocitelor T). Xeronina stimulează producerea de celule T care acţionează direct la nivelul imunităţii celulo-mediate. Noni stimulează în plus producerea de anticorpi care se dispun apoi pe membranele celulare, cu funcţii de apărare.
  Pe lângă acestea combinaţia dintre xeronină şi acidul ursolic prezente în Noni are un impact pozitiv asupra sistemului imunitar ajutându-l să prevină cancerul dar şi să combată acţiunea diverşilor agenţi virali şi infecţii
 • Doctroul Hall, un medic din Statul Utah, a întâlnit o îmbunătăţire decisivă a stării de sănătate a pacienţilor care sufereau de artrită, tendinită, bursită sau tunel carpian cărora le prescrisese sucul de Noni ca supliment alimentar. Doctorul Hall susţine că Noni ajută corpul să-şi regleze şi să controleze procesele inflamatoare.
  Tot Noni, datorită scopoletinei din compozitia sucului, este capabil să inhibe creşterea Helicobacter pilori, responsabil pentru dureroasele ulcere gastrice.
 • Procesul de îmbătrânire bombardează corpul nostru cu radicali liberi care pot cauza o multitudine de boli degenerative datorate de o înmulţire celulară ce poate duce la melanoame cutanate sau forme tumorale.
  Teoria xeroninei susţine că, în timp ce îmbătrânim, corpul încet – încet sintetizează din ce în ce mai puţină xeronină. Bând suc de Noni, care este bogat în xeronină, se încetineşte în mod decisiv acest proces. Substanţele fitohrănitoare conţinute de Noni protejează corpul de radicalii liberi. Noni conţine doi dintre cei mai buni antioxidanţi: vitamina C şi seleniul.
 • Melatonina este un hormon cerebral care reglează ritmul dintre starea de veghe şi somn. Lipsa melatoninei provoacă insomnii si tulburări ale dispoziţiei generale a organismului. Administrarea de melatonina la om are efecte variate: în doze corespunzătoare, melatonina are proprietăţi hipnotice uşoare, este sedativă şi anticonvulsivă. Ea s-a folosit experimental la om atât pentru a induce somnul, cât şi pentru a decala propriul ritm intern.
  Xerotonina conţinută în sucul Noni creşte nivelul de melatonină ducând la o îmbunătăţire semnificativă a calităţii somnului.

Aşadar, Noni are următoarele efecte benefice pentru organismul uman:

 • normalizează funcţiile celulelor
 • îmbunătăţeşte asimilarea nutrienţilor
 • activează mecanismul antiinflamator
 • reduce tensiunea arterială (prin scopolatina, care dilată vasele de sânge, şi prin fitonutrienţi).
 • scade nivelul colesterolului
 • reglerază somnul, temperatura şi stările de nelinişte
 • creşte energia corpului (datorită efectelor proxeroninei)
 • are efect antihistaminic
 • uşurează durerea (are efecte analgezice unice)
 • are proprietăţi antibacteriene (combate multe tipuri de bacterii)
 • adjuvant în diferite forme de cancer
 • întăreşte sistemul imunitar
 • stabilizează glicemia
 • reduce durerile menstruale
 • creşte buna dispozitie (“starea de bine“)
 • îmbunătăţeşte digestia (stimulează secretiile digestive şi activitatea bilei)
 • ajută la menţinerea echilibrului nivelului PH-ului în corp
 • reduce semnificativ depresia şi stressul
 • ajută oamenii să scape de diverse dependenţe (fumat, alcool, cocaina, marijuana, heroina)
 • calmeaza producerea in exces de acid gastric etc.

Principalele substanţe active din Noni:

Compoziţia fructului Noni – incredibil de bogat în substanţe biologic active – a atras atenţia lumii intregi. Practic, aceste substanţe nu se mai regăsesc în nici o altă legumă sau fruct de pe glob!

Conţine peste 160 de minerale, vitamine, antioxidanti, uleiuri, enzime naturale şi alte substanţe nutritive care afectează profund şi pozitiv sănătatea organismului uman.
Să vedem care sunt cele mai importante substanţe active:

 1. “Regele fructelor” conţine 18 tipuri de aminoacizi printre care multi aminoacizi esenţiali, pe care organismul nu îi poate sintetiza. Lipsa oricarui aminoacid esenţial din organism poate provoca anumite disfuncţii şi nu va permite activitatea eficientă a vitaminelor şi mineralelor. Aminoacizii sunt substanţele constituente ale proteinelor.
 2. Mineralele (sodiul, potasiul, fierul, manganul, precum şi magneziul) contribuie la completarea dozei zilnice de minerale necesare organismului.
 3. Compoziţia în microelemente este şi ea unică prin marea cantitate de vitamina C (de 10 ori doza zilnică), niacina (vitamina B3) si vitamina A.

De asemenea, analiza fitochimică a relevat prezenţa altor compuşi, ca de exemplu:

Fitoestrogenii continuţi, au demonstrat efectele biologice în studii in vitro.

Oligozaharidele si polizaharidele conţinute sunt probiotice necesare dezvoltarii florei bacteriene implicate în descompunerea grăsimilor în intestin.

Iridoide si flavonoide (catechina şi epicatechina) cu efecte antioxidante, antitumorale si antivirale.

Beta- sitesterolul cu efect anti-colesterolic

– Acizii graşi (acidul linoleic) cu efect antiinflamator.

Dar asta nu este tot!

Pentru ca Noni să devină cu adevarat o plantă miraculoasă, cu calităţi terapeutice incontestabile, aminoacizii, vitaminele şi mineralele sunt completate de o serie de substante active, care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind, astfel, la regenerarea celulelor. Acestea sunt:

 • Proxeronina – principalul responsabil de efectele benefice ale lui Noni.
  Este alcatuită din molecule cu o mare masă moleculară, de circa o mie de ori mai grele decat apa. Ea trece prin pereţii intestinali direct în circulaţia sanguină şi de aici este transportată în ficat, marele laborator chimic al organismului.
  La comanda creierului, proxeronina este lansată în sânge la fiecare doua ore, astfel încat să producă xeronina necesara funcţiilor vitale.
 • Xeronina este un alcaloid care controlează funcţionarea celulelor şi, în acelaşi timp, activează proteinele până cand îndeplinesc sarcinile pentru care sunt responsabile.
  Ele ajută la construcţia structurii osoase, a pielii, la reglarea metabolismului, la modularea mesajelor transmise de hormoni. Fiinţa umana are nevoie de xeronină pentru a menţine celulele corpului sau în bună stare de funcţionare.
  Xeronina acţionează şi asupra sistemului nervos central pentru secreţia de endorfine, responsabile de atenuarea sensibilităţii la durere a corpului nostru. Este important să amintesc faptul că, fără xeronina, efectul benefic al endorfinelor este anulat.
  Aceasta explică de ce Noni are un efect analgezic.
  Xeronina are şi alte roluri importante în bună funcţionare a organismului uman, ca de exemplu:
  Regenerează celula (menţine integritatea celulelor, prevenind degenerarea acestora, facilitând adaptarea corpului la mediul şi stresul cotidian)
  Energizează celulele (efect roborant)
  Efect antiinflamator şi antialergicNoni este cea mai importantă sursă de xeronina descoperită până în prezent. Xeronina are un efect benefic asupra organismului (în doze de picogram) şi acţioneaza la nivel molecular.
 • Scopoletina este un compus descoperit în cadrul Universităţii din Hawaii in 1992, care determină dilatarea arterelor, urmată de scaderea presiunii arteriale datorită producerii de oxid nitric (Oxidul nitric actionează direct asupra vaselor de sânge favorizând elasticitatea, inima devenind astfel mai puţin obosită şi reducându-se hipertensiunea. )
  Scopoletina intervine în activitatea epifizei, creşte nivelul de serotonina şi melatonină al organismului, participând la menţinerea echilibrului psihic şi având un efect adaptogen. Are acţiune pozitivă asupra stării somn-veghe, reglând somnul.
  Noni stimulează formarea oxidului de azot în organism, care, împreună cu efectul miorelaxant al scopoletinei, determina dilataţia arterelor, reducând astfel hipertensiunea arterială declanşată de stres.
  Oxidul de azot îmbunătăţeşte şi circulaţia sanguină la nivelul ţesuturilor; are acţiune antitrombotică, prevenind astfel infarctul miocardic şi accidentele vasculare cerebrale. Este un antioxidant, adică prin legarea radicalilor liberi asigură protecţie împotriva oxidarii LDL-colesterolului, prevenind astfel bolile cardiovasculare.
  De asemenea, scopoletina este un component esenţial în sinteza melatoninei de către glanda pineală (epifiza) din creier, având efect de inducere a somnului, de reglare a ritmului somn-veghe şi de reducere a senzaţiei de foame.
 • Damnacantalul – este o alta substanta activa din Noni.
  Are rol in diferentierea celulara si tesulara, prevenind inmultirea haotica a celulelor.
  Deoarece intervine in formarea celulelor T si B, precum si a macrofagelor si celulelor limfocitare, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, organismul fiind capabil sa reziste imbolnavirilor.
  Prin continutul in damna­cantal, Noni are actiune anti­cancerigena si chiar incetineste dezvoltarea tumorilor existente. In cazul in care exista deja tumori, scade nivelul de xeronina, proxeronina si proxerogenaza din organism, insa acestea se regasesc in cantitati importante in Noni are actiune adaptogena, motiv pentru care restabileste activitatea celulelor disfunctionale. Consumul sistematic al produsului Noni asigura protectie impotriva formarii tumorilor canceroase.

  • Morindon, morindin
  • Terpenoizi
  • L-asperulosida
  • Acubina
  • Alazarina si Antrachinone cu rol antibacterian
  • Acid capronic si acid caprilic

Aşadar, BENEFICIILE OFERITE de principalii compuşi izolati din fructul Noni, sunt:

– rol antibacterian, imuno-stimulator, conferind o rezistenţă crescută la boli (inclusiv la noile tipuri de gripe agresive apărute în ultimii ani) dat de morindon, morindin, terpenoizi, L-asperulosida, seleniu, acubina, alazarina şi antrachinone.

– rol stimulator în procesele de digestie dat de acidul capronic şi caprilic.

combaterea anxietăţii, depresiei, tulburarilor obsesivo-fobice, tulburărilor de somn, schizofreniei, migrenei, precum şi pentru controlul apetitului şi comportamentului sexual; toate acestea conferite de serotonina si scopoletina din compoziţie.

acţiune anticancerigenă prin inhibarea multiplicării celulelor precanceroase şi prin stimularea formării celulelor T ale sistemului imunitar, răspunzatoare de neproliferarea tumorală; Noni poate fi astfel utilizat ca şi tratament adjuvant (posibil tratament înlocuitor) pentru cancer/ tumori/ neoplasme. Acest efect este conferit de damnacant.

ridicarea capacităţii de răspuns şi autoreglare a organismului în faţa bolilor şi dezechilibrelor prin prezenţa alcaloidului xeronina alături de enzima proxeronază. Acţionând direct asupra proteinelor din celule, acestea pot cauza un numar impresionant de mare de reacţii fiziologice în corp, la administrarea acestor substanţe răspunsul organismului putând fii unul miraculos.

Cum în Europa şi SUA planta Noni nu poate fi cultivată, ne putem bucura de calităţile terapeutice de excepţie ale plantei, prin consumarea Sucului de Non Organic. .

Sucul stors al fructului este folosit de către foarte multă lume, graţie proprietăţilor sale dovedite în prevenirea diferitelor infecţii, precum şi pentru prevenirea apariţiei unei serii întregi de îmbolnăviri ale organismului. Se foloseşte sucul presat din fruct, atât intern (pentru băut) cât şi extern (sub formă de compresă).

Sucul de Noni poate fi considerat băutura ideala pentru elevi, studenţi, intelectuali, deoarece ajută la o mai bună concentrare.

Sucul de Noni are efect benefic asupra organismului în doze de picogram şi acţionează la nivel molecular, fiind un produs energizant şi tonifiant.

Aria de utilizare este foarte largă:

-afecţiuni cardio-vasculare, ateroscleroza, bolile ischemice(cardiacă,cerebrală, a membrelor)

 • varice
 • tromboflebită
 • boala Reino
 • Afecţiuni ale aparatului respirator: rinitele, anginele,sinuzite , otite, bronşite, astm bronşic, bronhopneumopatie pneumopatie obstructivă, neoplasm pulmonar, tuberculoză pulmonară
 • afecţiunui ale tubului digestiv de la cavitatea bucală( stomatite ,gingivite), Pentru oprirea hemoragiei după extracţie dentară,prevenirea şi tratamentul paradontozei ( se foloseşte aţât prin înghiţire cât şi prin pensulare sau ca apă de gură, 100 ml apă cu 5 ml suc, se clăteşte gura  e bine să se ţină câteva minute în gură apoi se înghite.
 • ulcer gastric , ulcer duodenal, recto- colite, constipaţie cronică,diaree, dizenterie, parazitoze intestinale,hemoroizi( şi local)
 • afecţiuni neuropsihice, nevralgii, cefalee, migrene, depresii, şi mai gravele: scleroza în plăci, boala Parkinson, Alheimer, schizofrenia
 • diabet zaharat, obezitate
 • afecţiuni dermatologice, eczeme uscate sau umede,psoriasis, zona zoster, herpes, diferite micoze( intern sau extern)
 • afecţiuni osteo- articulare, artrite, artroze, poliartrită reumatoidă, entorsă ,luxaţii, fracturi, fibroze musculare.
 • anabolizant pentru sportivi fără urmări
 • bun şi la animale, creşte producţia de lapte, ouă etc.
 • La copii sub 16 ani jumătate de doză
 • Scop profilactic 1+1 linguri
 • Scop medical 2+2 (dimineaţa-seara)
 • Doza de întreţinere 2+1
 • În final 1+1
 • Se consumă min trei luni de zile
 • Sportivi 1+1 ( seara, diminaţa) ,în efort se dublează cantitatea 2+2
 • Fără ţigare, tutun alcool diferenţa de min 4 ore, între administrare şi viciu.
 • O dată deschis se consumă prin agitare, se ţine la rece la frigider ,se ia cu orice medicamente. Foarte rar nu este suportat de organism şi atunci se renunţă şi de la sine dispar efectele.

REDUCERE 25% LA ACHIZIŢIA PACHETULUI ORGANIC NONI! Cumperi 3 şi primeşti 1 GRATIS!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.