Gripa poate ucide

Este clar că şi în acest sezon gripa a început să-şi facă simţită prezenţa. Dar a facut-o prin statistici. 44 de oameni au decedat datorită complicaţiilor , gripa fiind cireaşa de pe tort. Şi cu toate acestea în fiecare an marea majoritate a oamenilor se comportă pe principiul “mie nu mi se întâmplă”.

Şi în acest caz prevenţia este cea mai bună măsură de menţinere a sănătăţii în această perioadă. În afară de gesturile clasice , masca pe figură, spălat pe mâini cât mai des, ieşit în colectivităţi numai dacă e necesar putem să ne ajutăm organismul să crească imunitatea folosind anumite extracte naturale de calitate create pentru a bloca dezvoltarea viruşilor şi bacteriilor.

Iată o foarte eficientă schemă cu produse Calivita:

Para Protex (1-0-1 la copii după 5 ani si 1-1-1 la adulţi, administrat în timpul mesei, are efect antiviral si antibacterian, realizând astfel o protectie a sistemului imunitar împotriva acţiunii microbiene) sau Garlic Caps (în aceleaşi doze, are acelaşi efect).

White Willow (1-1-1 la copii după 5 ani şi 1-2-1 la adulţi, după masă, are efect antiinflamator şi antipiretic, eliminând astfel stările febrile).

SambuRex (1-1-1 linguriţe după masă, este o soluţie naturală împotriva răcelii şi tusei, stimulează eliminarea toxinelor virale prin urină şi transpiraţie, ameliorează simptomele căilor respiratorii afectate) sau Liquid C + Bioflavonoids and Rose Hips – pentru copii (1-1-0 linguriţe după masă, este un sirop pe baza de vitamina C şi alte adaosuri de antioxidanti naturali, antiseptic sterilizând focarele microbiene) sau  C 1000 Plus – pentru adulţi (1-1-0 după masă are efect similar).

Spirulina Max (1-1-0 înainte de masă, merge foarte bine pe ridicarea imunităţii generale, ca detoxifiant şi sursă de hrană pentru organism datorită conţinutului extrem de bogat în nutrienţi – vitamine, minerale, enzime, aminoacizi)

Mai mult decât atât până joi, 31 ianuarie, produsul Liquid C este la promoţie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.