Certificarea produselor Calivita

De cele mai multe ori când cumpărăm un produs ne alegem ca prim şi singur criteriu preţul. Ne întrebam de ce unele produse au un preţ mai ridicat. După ce am cumpărat produsul constatăm că nu e tocmai ceea ce ne-am dorit, am cumpărat o etichetă frumoasă dar de calitate îndoielnică.

De aceea e foarte indicat să abordăm altfel aprecierea şi cumpărarea unui produs şi anume prin prisma raportului PREŢ – CALITATE. Aici este foarte important să vedem ce certificări de calitate are un produs. Aceste certificări ne vor da garanţia că banii noştri au fost corect investiţi, că vom avea satisfacţia utilizării produsului şi că, mai mult ca sigur, vom deveni clienţi fideli pentru acele produse.

În această categorie, de clienţi fideli, mă aflu şi eu după ce am consumat produsele CALIVITA timp de 18 ani.

La baza deciziei familiei mele stau certificările celor mai prestigioase instituţii din lume.

Calitatea excelentă a produselor Calivita este certificată de următoarele sigle.

Suplimente alimentare

Un certificat eliberat de Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite (USDA), care garantează faptul că produsul îndeplineşte condiţiile necesare pentru a fi considerat produs organic.

Principalul obiectiv al siglei europene este de a facilita identificarea produselor organice de către consumatori. Folosirea siglei şi etichetarea corectă sunt obligatorii pentru toate alimentele preambalate produse în Uniunea Europeană.

 

Suplimentele noastre alimentare sunt produse şi comercializate sub auspiciile Autorităţii pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA şi respectă condiţiile impuse de aceasta.

 

Producţia suplimentelor noastre alimentare se desfăşoară cu respectarea strictă a procedurilor GMP (Good Manufacturing Practices) de management şi control al calităţii. Standardul GMP ne asigură că produsul – medicament, supliment alimentar sau aliment – respectă o serie de reguli esenţiale de asigurare a calităţii, de la producerea materiilor prime şi mâna de lucru care participă la producţie până la distribuirea produsului finit.

 

Produse ecologice de igienă domestică

Certificatul Autorităţii pentru Protecţia Mediului (EPA sau USEPA) din SUA  oferă garanţia că fiecare component al produsului este controlat şi sigur atât pentru mediul înconjurător, cât şi pentru oameni.

 

Dispozitive electronice

Produsul îndeplineşte în totalitate reglementările Uniunii Europene.

 

Produs testat şi recomandat de Instituţia Internaţională pentru Cercetarea Electrosmogului (IGEF).

Poţi să devii şi tu CLIENT FIDEL cumpărând produse AICI sau AICI folosind codul 0403425932

One thought on “Certificarea produselor Calivita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.