Sportivii au nevoie de Super CoQ10Plus pentru performanţă!

Super CoQ10Plus cu conţinut de coenzima Q10 a fost completat cu binecunoscutul trio de antioxidanţi: beta-caroten, vitamiana E, seleniu, care, atunci când sunt consumate împreună, îşi pot potenţa reciproc efectele, rezultând astefel un efect benefic mult mai mare. Este recomandat sportivilor pentru îmbunătăţirea performanţelor fizice, fiind un produs energizant.
CUMPĂRĂ Super CoQ10Plus :http://sanatatefaramedic_calivita.calivita4.me/…/super-coq1…

– 20 mg UBICHINONĂ (CoQ10) – Se gaseste in carne, alune si ulei de soia si este componenta de baza a sistemului de transport al electronilor din cadrul fosforilarii oxidative, ce se petrece la nivel mitocondrial.Coenzima Q10 se foloseste in terapie datorita rolului sau in metabolismul oxidativ si datorita proprietatilor antioxidante, ceea ce o face utila in boli cardiovasculare.

– 10 UI VITAMINA E – este un puternic antioxidant care protejează celulele organismului de acţiunea dăunatoare a radicalilor liberi. Vitamina E este solubilă în grăsimi şi sensibilă la mediile alcaline şi la oxidare, este depozitată în ficat, în ţesutul adipos, în inimă, muşchi, testicule, uter, sânge, în glandele pituitară şi suprarenale. Aceasta are numeroase calităţi, indispensabile pentru o viaţă sănătoasă în contextul unei societăţi industrializate. Vitamina E este importantă în mod special pentru protejarea celulelor sângelui, sistemului nervos, muşchilor scheletici şi retinei ochilui împotriva radicalilor liberi.
Vitamina E atenuează senzaţia de oboseală, sporeşte randamentul psihic, ajută organismul să işi revină după efort susţinut (fiind o vitamină esenţială pentru sportivii de performanţă).
– 1000 UI BETA-CAROTEN – Beta-carotenul este un precursor al vitaminei A, pe care organismul uman îl poate converti în vitamina A, în funcţie de nevoile sale. Vitamina A este un element de bază din structura retinei, care, la rându-i, este o componentă esenţială a ochilor noştri, cu un rol indispensabil în procesul de percepţie a luminii. Administrarea frecventă a acestui produs contribuie şi la menţinerea condiţiei normale a pielii şi ne poate ajuta să prevenim vătămările cauzate de radiaţiile UV. Vitamina A are efect antioxidant, ţine nivelul colesterolului sub control, şi ne ajută să stocăm grăsimi. Protejează în acelaşi timp mucoasa bucala şi digestivă, dar are grijă şi de sistemul respirator. Contribuie la dezvoltarea oaselor, sprijină sistemul imunitar şi ne ajută să ne vindecăm mai rapid în cazul unor infecţii sau inflamaţii. Are un efect antioxidant puternic;
● Ajută la asimilarea calciului;
● Sprijină vederea, mai ales vederea nocturnă;
● Are grijă de sănătatea unghiilor şi a pielii;
● Sprijină formarea globulelor albe;
● Ajută la formarea anticorpilor şi sprijină sistemul imunitar;
● Sprijină sistemul digestiv;
● Sprijină sistemul reproducător;
● Ne ajută să distingem corect culorile.

– 10 mcg SELENIU – Seleniul este un antioxidant cu rol esenţial în încetinirea procesului de îmbătrânire prin eliminarea radicalilor liberi. De asemenea, seleniul are un rol important în eliminarea anumitor metale toxice precum mercurul. Aproape jumătate din întreaga cantitate de seleniu din organismul masculin este concentrată în testicule şi în porţiunile de canale seminale adiacente prostatei. În plus, odată cu sperma se pierde şi o anumită cantitate de seleniu. Seleniul:
– neutralizează efectul unor substanţe cancerigene;
– împiedică şi încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor;
– menţine funcţia de secreţie a pancreasului şi elasticitatea ţesuturilor;
– ameliorează bufeurile (valurile de caldură) şi starea de indispozitie generală în perioada de menopauză;
– contribuie la prevenirea şi tratamentul mătreţii;
– are efect sinergic cu vitamina E – administrarea lor simultană contribuie la menţinerea funcţionalităţii inimii şi a sistemului imunitar.

Apa nu trebuie să lipsească nici unui sportiv. Hidratatarea este esenţială pentru a nu a apărea un dezechilibru major.

De aceea apa alcalină, ionizată, clusterizată obţinută la dispozitivul AQUARION este cea mai indicată. Sistemul de filtrare BIOSTONE lasă să treacă mineralele atât de importante pentru sportivi dar nu numai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.