Vrei să faci muşchi? Ai nevoie de aminoacizi esenţiali.

Continuăm prezentarea detaliată a produselor pentru sportivi.
ARGININ PLUS este un aminoacid cu rol important în funcţionarea, dezvoltarea şi regenerarea muşchilor şi în îmbunătăţirea performanţelor fizice. CUMPĂRĂ AICI: http://sanatatefaramedic_calivita.calivita4.me/…/arginine-p… sau întreabă la sala de fitness LIFE FITNESS CLUB GIURGIU https://www.facebook.com/Life-Fitness-Club-1792767067691562/
Iată ce conţine:
500 mg L-ARGININĂ -este un aminoacid necesar pentru funcționarea în bune condiții a glandei hipofize. Împreună cu fenilalanina, ornitina și alte substanțe cu acțiune neurologică, arginina este indispensabilă pentru sinteza hormonului de creștere al acestei glande. Necesarul de arginină este ceva mai mare la bărbați pentru că lichidul seminal conține în cantitate de aproximativ 80% acest aminoacid, iar deficitul poate duce la sterilitate
Arginina este un aminoacid care joacă un rol în funcţionarea, dezvoltarea şi regenerarea muşchilor; în plus, contribuie şi la menţinerea unei circulaţii sanguine sănătoase, stimulând astfel funcţionarea optimă a sistemului vascular. Stimulează producerea hormonului de creştere şi a insulinei şi este o substanţă precursoare a oxidului de azot, care are un efect vasodilatator.
Printre rolurile acestui aminoacid în organism, se pot număra: mărirea cantității de spermă, mărirea imunității naturale și ajutorul în vindecarea rănilor. De asemenea, aceasta permite metabolizarea depozitelor de lipide din organism și tonifică țesutul muscular. Asigură vioiciune fizică și mentală.
S-a demonstrat că Arginina ajută la producerea hormonului de creștere (GH) de către glanda pituitară. Hormonul de creștere promovează un anabolism natural și sănătos în tot organismul, ajutând la sinteza proteinelor în celule. Datorită rolului reparator al țesuturilor afectate, arginina ajută la repararea rănilor și a oaselor.

50 mg ACID ALFA-CETOGLUTARIC – α-Ketoglutaratul este un intermediar-cheie în ciclul Krebs, venind după isocitrat și înainte de succinil CoA. Reacțiile anaplerotice pot completa ciclul în această conjuncție prin sinteza a-ketoglutaratului din transaminarea glutamatului sau prin acțiunea glutamatului dehidrogenazei asupra glutamatului.
Acționând ca un co-substrat pentru hidroxilaza dependentă de α-ketoglutarat, joacă, de asemenea, o funcție importantă în reacțiile de oxidare care implică oxigen molecular
În combinație cu oxigenul molecular, alfa-ketoglutaratul este una dintre cerințele pentru hidroxilarea prolinei la hidroxiprolina în producția de colagen.
O altă funcție este combinarea cu azotul eliberat în celulă, prevenind astfel supraîncărcarea cu azot.
α-Ketoglutaratul este unul dintre cei mai importanți transportatori de azot în căile metabolice. Grupele amino ale aminoacizilor sunt atașate la aceasta (prin transaminare) și transportate către ficat unde are loc ciclul ureei.
α-Ketoglutaratul este transaminat împreună cu glutamina pentru a forma glutamatul neurotransmitator excitator. Glutamatul poate fi apoi decarboxilat (care necesită vitamina B6) în neurotransmițătorul inhibitor GABA.
Este raportat că pot apărea niveluri ridicate de amoniac și / sau azot ridicat, cu aport ridicat de proteine, expunere excesivă la aluminiu, sindrom Reye, ciroză și tulburări ale ciclului ureei.
Acesta joacă un rol în detoxificarea amoniacului în creier.

600 mcg MANGAN (chelatat cu aminoacizi) – Manganul este un oligoelement important pentru organism, în special datorită efectelor benefice asupra memoriei şi pentru înlăturarea senzaţiei de oboseală. De asemenea, manganul ajută la fixarea calciului şi a fierului în organism, ajută digestia, accelerează arderile şi are rol deosebit de important în activitatea glandelor endocrine, dar şi în cea sexuală. Manganul poate, în acelaşi timp, să ajute la sinteza colagenului, care ajută la menţinerea elasticităţii şi fermităţii pielii, dar şi a articulatiilor.

Pentru absorţia integrală a substanţelor componente este nevoie de apă. Cea mai complexă apă, ionizată, alcalină, oxigenată şi clusterizată (absorţie celulară sporită) o poţi obţine de la ionizatorul Aquarion.

CUMPĂRĂ AQUARION AICI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.