Crema OrganiCare Anti-ageing

Crema OrganiCare Anti-ageing

UN TEN TÂNĂR ÎN MOD NATURAL

Nu ai nevoie de intervenții agresive pentru a arăta tânără.

OrganiCare Anti-Ageing Cream, cu combinația sa de plante organice și acid hialuronic natural, reduce vizibilitatea ridurilor încă de la prima aplicare, hidratându-ți intens tenul.

Rezultatul este rapid și vizibil, însă delicat și natural.

Iată ce îți oferă OrganiCare Anti-Ageing Cream.

Unii dintre noi încearcă să prevină îmbătrânirea pielii încă de la 20 de ani. Cu toate acestea, primele riduri apar, de regulă, în jurul vârstei de 30 de ani și se intensifică în jurul vârstei de 40 de ani. Epiderma devine mai subțire, cantitatea de colagen și acid hialuronic scade, în timp ce capacitatea pielii de a reține apă și flexibilitatea țesutului conjunctiv se reduc semnificativ.

old young jpg

Știai că pielea noastră utilizează 50% din acidul hiarulonic din organism pentru a-și menține aspectul hidratat și sănătos? Însă în cazul adulților și al persoanelor în vârstă, producția de acid hialuronic este cu 5% mai redusă decât cea a copiilor.

nocik jpg

Pe lângă moștenirea genetică, procesul de îmbătrânire a pielii poate fi accelerat de radiațiile UV, fumat, poluarea aerului, stres, somn insuficient, un consum redus de lichide și aplicarea pe piele a unei cantități exagerate de substanțe chimice.

Și astfel începem să ne luptăm cu timpul. Iar de multe ori nu suntem atenți ce arme folosim în această luptă.

O cantitate prea mare de substanțe chimice, cum ar fi parabenii, conservanții artificiali, derivații din petrol sau parfumurile sintetice, pot slăbi stratul protector al pielii, care își pierde treptat capacitatea de a reține apă. Astfel, ridurile devin vizibile. Și se formează un cerc vicios.

cream jpg

SECRETUL…

… constă în combinația specială de plante organice și acid hialuronic natural.

Această cremă plăcută cu o textură lejeră este absorbită cu ușurință de piele și poate reduce vizibilitatea ridurilor încă de la prima aplicare, întinzând, hidratând și hrănind pielea feței.

Alege crema OrganiCare Anti-Ageing și vei observa o schimbare spectaculoasă în mod absolut natural!

 

aloe ok jpg

Emoliază tenul și estompează ridurile. Stimulează circulația de la nivelul pielii și îndepărtează celulele epidermice moarte, conferind tenului un aspect mai proaspăt și mai întinerit. Are efect antibacterian, protejând pielea de infecții.

olive ok jpg

Hidratează pielea, o catifelează și are efecte anti-îmbătrânire. Conform scrierilor din antichitate, primele unguente antirid au fost preparate din ulei de măsline, pentru Cleopatra.

almond jpg

Fiind un puternic antioxidant, sprijină protecția împotriva radicalilor liberi, care pot deteriora structura pielii. Reduce îmbătrânirea pielii cauzată de radiațiile UV.

jojoba jpg

Este o substanță stabilă, care se absoarbe ușor și este asemănătoare grăsimii produse de pielea umană.

shea jpg

Are efect antiinflamator și antioxidant.

acid jpg

Acidul hialuronic se găsește în organism în stare naturală. Acesta poate absorbi o cantitate de apă de o mie de ori mai mare decât masa sa, prin urmare rolul său în hidratare este indiscutabil.

molecular jpg

Crema OrganiCare Anti-Ageing are o concentrație ridicată de acid hialuronic cu masă moleculară ridicată şi scăzută.

Moleculele cu o masă ridicată protejează și hidratează suprafața pielii, conferindu-i strălucire și sănătate. Avantajul moleculelor cu masă scăzută este că pot pătrunde în stratul profund al pielii pentru a umple cutele din interior, reducând astfel vizibilitatea ridurilor.

hand logo jpg

Pentru a obține certificatul de produs organic, OrganiCare Anti-Ageing Cream trebuie să îndeplinească următoarele condiții stricte:

  • Cel puțin 95% din ingredientele sale trebuie să fie de origine naturală. Maximum 5% pot fi sintetice, dacă acest lucru este absolut necesar pentru siguranța microbiologică a produsului și nu pot fi substituite cu alte substanțe, de exemplu cu conservanți naturali.
  • Minimum 95% din ingredientele pe bază de plante trebuie să provină din culturi organice.
  • Este interzis ca materiile prime și produsele finite să fie expuse unor substanțe nocive pentru mediul înconjurător, cum ar fi metale grele, carbohidrați cancerigeni, reziduuri farmaceutice, pesticide.
  • Este interzisă iradierea radioactivă a materiilor prime și modificarea lor genetică.
  • Este interzisă utilizarea plantelor pe cale de dispariție (în întregime sau părți din acestea).
  • Trebuie evitate toate ingredientele care cresc riscul de iritații, alergii sau afecțiuni, cum ar fi derivații din petrol, coloranții sintetici, substanțele cancerigene sau derivații din aluminiu.

Certificatul organic al OrganiCare Anti-Ageing cream este emis și  garantat de Ecogruppo Italia.

 Extragerea ingredientelor active din plantele provenite din culturi organice este rezultatul unui proces stabilit cu exactitate și controlat cu atenție.

După RECOLTAREA MANUALĂ, ingredientele active din plante sunt extrase într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Acestea sunt adăugate într-o ordine bine stabilită, fiind apoi lăsate să se combine timp de 2-3 săptămâni.

Grație acestei metode  TRADIŢIONALE, întregul proces de producție se desfășoară la temperaturi scăzute.

Astfel putem menține efectul complet al ingredientelor active, ceea ce are drept rezultat un produs de o calitate, puritate și eficiență ridicate.

leaf jpg

Ingredientele active ale acestei creme anti-îmbătrânire sunt naturale și nu îți afectează sănătatea. În plus, 99% dintre ingredientele sale inactive (stabilizatori) sunt, de asemenea, naturale. Nu trebuie să îți faci griji că substanțele sintetice îți vor deteriora structura pielii sau vor provoca reacții alergice, că vor crește riscul de cancer, îți vor distruge ficatul, sistemul imunitar sau vor cauza probleme respiratorii, dereglări hormonale sau dureri cronice de cap.

farm-ok jpg

Ingredientele sale active sunt, în cea mai mare parte, pe bază de plante. În plus, majoritatea plantelor provin din culturi organice locale. În cazul acestor culturi nu se folosesc pesticide, îngrășăminte chimice sau erbicide. Astfel, corpul tău nu va fi expus unor substanțe chimice nocive.

growth jpg

Efect imediat. Plantele organice au un conținut mult mai ridicat de vitamine, minerale și alți nutrienți în comparație cu cele obișnuite. În plus, ingredientele active sunt extrase într-un mod delicat, fiind expuse unei procesări minime. Eficiența cremei este foarte ridicată, iar efectul este vizibil încă de la prima aplicare.

shutterstock 666463198 jpg

Crema are o textură lejeră, fiind ușor de aplicat și absorbindu-se rapid. De asemenea, este perfectă ca bază de machiaj.

smell jpg

Are un miros foarte plăcut, grație extractelor naturale din compoziție și conferă senzația de prospețime și revigorare naturală.

feet jpg

Produs ecologic. Produsele care conțin metale grele și substanțe chimice poluează solul, aerul și apa și, de cele mai multe ori, ajung în sistemele de canalizare.

Folosind această cremă contribuim la protejarea mediului înconjurător, creăm noi locuri de muncă și putem asigura un viitor mai bun copiilor noștri, evitând, în același timp, testarea pe animale.

„Am folosit crema anti-îmbătrânire cu acid hialuronic și pot să vă spun că este o încântare. Eu am tenul mai uscat și am simțit cum pielea se relaxează sub acțiunea emolientă a cremei. După câteva aplicări, ridurile fine se atenuează. Pătrunde ușor în piele și păstrez mult timp parfumul discret și senzația de catifelare. O recomand din tot sufletul!”

Maricica Chenaru, SM, România

 

„Superbă!  Are un miros plăcut, natural. După ce am folosit-o seara și dimineața, pielea mea a devenit mult mai fină. Am aplicat-o și pe mâini, fiindcă tempEraturile scăzute îmi usucă foarte mult pielea, iar rezultatul a fost uluitor.”

Pekk Éva, 18%, Ungaria

 

„M-am gândit că nu strică să folosesc o cremă anti-rid și că probabil va avea efect. Însă când am încercat-o am rămas fără cuvinte. Efectul este extrem de rapid, trebuie să recunosc că nu m-am așteptat la asta. Ridurile fine au devenit aproape invizibile, iar cele profunde s-au atenuat foarte mult. Mă uitam în oglindă și nu îmi venea să cred: fața mea întinerea practic din minut în minut. Am tenul gras și folosesc foarte rar creme de față, pentru că îmi agravează și mai mult problema. Această cremă anti-îmbătrânire s-a absorbit însă imediat, iar pielea a devenit mai elastică și mai catifelată. Și, cel mai important, nu am mai avut senzația de piele unsuroasă. Ingredientele naturale joacă aici un rol foarte important. Și colega mea de 60 de ani a încercat această cremă, iar schimbarea observată de ea a fost și mai spectaculoasă. Stăteam una lângă cealaltă în fața oglinzii și nu ne puteam crede ochilor!”

Ludányiné Szabó Adrienn, 18%, Ungaria

 

„Mi-a plăcut foarte mult această cremă. Textura, parfumul și senzația foarte confortabilă la aplicare m-au cucerit, pur și simplu. ”

Tácsik Éva, PM, Ungaria

 

„Înainte de a folosi orice produs cosmetic, trebuie să îl miros – dacă mirosul îmi place de la bun început, atunci îl voi utiliza. Sunt foarte sensibilă la mirosuri, care trebuie neapărat să îmi confere senzația de prospețime. Această cremă pe care am aplicat-o seara mi-a indus o stare de calm și chiar mi-a relaxat pielea. Ingredientele active din compoziția cremei se potrivesc perfect cu pielea mea și îi cresc fermitatea.”

Iwona Andrys, DSPM, Polonia

Pentru o piele mai fină și mai tânără, îngrijită natural! Alege OrganiCare Anti-Ageing Cream!

Alege crema OrganiCare Anti-Ageing!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.