Ştiu că vrei să slăbeşti !

 

Cine nu vrea să fie slim. Ei, mai sunt şi astfel de persoane, dar marea majoritate vor să aibe un corp suplu şi dacă la tinereţe este mai uşor după ce treci de 30 de ani lucrurile se schimbă. Sunt mai multe situaţii în care se găseşte o persoană care vrea să slăbească. Viaţa sedentară, tot mai mulţi petrec, şi la muncă şi acasă, multe ore în faţa unui ecran, o alimentaţie care te pune în dificultate, de multe ori ori nu mai şti ce să mănânci ori constaţi că ce alimente se găsesc pe piaţă sunt pline de substanţe care nu ar trebui, apoi te duci în zona bio şi constaţi că alimentele sunt scumpe iar stresul vine şi pune capac la toate şi…te îngraşi.

Acum vin soluţiile, cure de slăbire magice care promit că dai jos tot în …doar 3 zile. Sunt sigur că te-ai străduit să dai jos, şi uneori chiar ai dat, dar apoi repede repejor, ale naibii kilograme, s-au pus la loc cu bonus.

Dacă vrei cu adevărat să slăbeşti şi să îţi şi menţii greutatea care te face fericit este nevoie de o altă abordare:

1.În primul rând trebuie să-ţi propui obiective realizabile. Nu se slăbeşte sănătos repede. E nevoie de o      perioadă mai lungă în care să pierzi kilogramele buclucaşe.

  1. Înainte de a te apuca de slăbit vezi ce zice şi corpul tău. Eşti sănătos? Dacă eşti femeie, eşti la menopauză sau ai probleme hormonale? ( în special tiroida). Dacă da, treci mai întâi pe la un medic şi apoi apucă-te de cure. Poţi să-ţi verifici starea de sănătate şi prin metode alterantive cum ar fi biofeedback-ul magnetic (metodă cunoscută cu numele de biorezonanţă magnetică).
  2. Schimbă-ţi alimentaţia! Dacă nu ştii cum să faci mergi la un nutritionist.
  3. Nu întâmplător toţi specialiştii recomandă să faci mişcare. Grăsimile se ard în muşchi, iar ca să faci muşchi e nevoie de mişcare specifică. E bună şi plimbarea pe jos dar măcar până ajungi la greutatea dorită e nevoie de mai mult. Aici e util să mergi la o sală de fitness unde să lucrezi sub îndrumarea unui specialist.
  4. Alege cele mai bune suplimente nutritive pentru a-ţi susţine efortul. Le găseşti AICI:  http://sanatatefaramedic_calivita.calivita4.me/Products
  5. Şi dacă vrei să fie la cel mai bun raport preţ/ calitate foloseşte pachetul de produse special destinate: http://sanatatefaramedic_calivita.calivita4.me/product/pachet-one-diet—nopalin—shaker-negru sau http://sanatatefaramedic_calivita.calivita4.me/product/pachet-one-diet—pure-inulin—shaker-negru
  6. Consumă în cantitatea necesară (min. 1 l de apă la 35kg/corp) apă alcalină ionizată cu PH 8. Recomand apa ionizată alcalină obţinută de la ionizatorul AQUARION, care pe lângă ionizare şi alcalinizare îţi oferă o apă clusterizată (hidratare superioară la nivel celular) dar şi o cantitate mărită de oxigen, ceea ce va face ca oboseala datorată acidului lactic să fie mult întârziată. Pe de altă parte consumând apă alcalină vei elimina mai uşor toxinele.

Spor la slăbit!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.