Mergi la sală şi vrei să slăbeşti?

       De ce credeţi că merg marea majoritate a femeilor la sala de fitness? Aţi ghicit din prima nu, SĂ SLĂBEASCĂ.
Dacă mergi la sală şi vrei să slăbeşti încearcă  Burn One. Cine nu-l cunoaşte îl poate asocia cu încă un produs pe lângă celelalte.  Burn One este totuşi un produs special care s-a dovedit a fi foarte eficient în arderea grăsimilor şi de aceea vă propun să-l cunoaşteţi.
Burn One – este un produs destinat persoanelor care doresc să slăbească. Este deosebit de eficient dacă este asociat cu un stil de viaţă în care sportul este o component constantă. Foarte uitl în sălile de fitness sub atenta îndrumare a antrenorului.

Compoziţia complexă şi efectele urmărite le găsiţi mai jos:
*Xilitolul (etimologia provine din grecescul: ξύλον, care înseamnă “lemn” + sufixul -itol)- este un îndulcitor folosit în mod natural ca un înlocuitor al zahărului. Se găsește în fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau scoarța unor copaci. Xilitolul este la fel de dulce precum zaharoza având însă doar doua treimi din calorii.
Xilitolul este un compus organic cu formula (CHOH)3(CH2OH)2, cu un aspect similar zahărului, având de asemenea același gust ca zahărul, este un excelent ajutor pentru sănătate.
*L-Carnitina – este astăzi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atât de către sportivi, dar mai ales în prevenirea şi tratarea unor afecţiuni. Este sintetizată la nivelul ficatului şi rinichilor din aminoacizii esenţiali lizina şi metionina. 90% este depozitată în muşchii scheletici (striaţi) şi muşchiul inimii (cardiac). Cele mai mari concentraţii de carnitină se găsesc în carnea roşie.
– Transportă grăsimea în celulele musculare pentru a fi arsă şi transformată în energie.
– Vasodilatator, creşte fluxul de sânge către muşchi
– Creşte cantitatea de receptori androgeni în muşchi, receptori de care se leagă testosteronul pentru a stimula creşterea organismului.
*Extract din boabe de cafea verde (Coffea robusta L.)- Cunoscut sub denumirea de Svetol sau GCA (datorită antioxidantului conţinut), extractul de cafea verde este obţinut din boabele de cafea (seminţele plantei Coffea canephora) înainte ca acestea să fie prăjite, proces care distruge mulţi dintre compuşii activi din plantă.
Efectele pe care extractul de cafea verde le-ar avea asupra greutăţii se presupune că ar fi datorate, nu cafeinei, ci unui alt component, acidul clorogenic, un fenol conţinut şi de unele fructe şi legume.
Experimentele in vitro au arătat că acidul clorogenic are o putere antioxidantă foarte mare, sugerându-se că ar putea ajuta în reglarea nivelului lipidelor din sânge, glicemiei, toleranţei la glucoză. În plus, ar putea scădea absorţia intestinală a glucozei. În orice caz, mecanismul clar prin care acidul clorogenic poate ajuta la scăderea în greutate nu este pe deplin cunoscut.
*Ginsengul – este folosit în medicina chineză de mii de ani. Numele “ginseng” se referă atât la ginsengul american (Panax quinquefolius) cât şi la ginsengul asiatic / oriental(ginseng chinezesc sau ginseng coreean) (Panax ginseng), care sunt alcătuite din substanțe chimice similare. Ginsengul siberian, sau Eleuthero (Eleutherococcus senticosus), este o plantă cu totul diferită și nu are aceleași ingrediente active. Atât ginsengul asiatic cat și cel american conțin substanțe numite ginsenozide, despre care cercetatorii cred că sunt ingredientele active ale plantei.
Ginsengul este uneori numit “adaptogen”, adică este o substanță ce se presupune că ajută organismul să faca faţă mai bine stresului mental sau fizic.
Principalii constituenţi biologici activi din rădăcinile de Ginseng sunt un amestec de saponine triterpenice denumite ginsenozide. Cel puţin 30 ginsenozide au fost identificate pâna în prezent. Pe lângă cele 30 de derivate ale ginsenozidelor, rădăcina de ginseng mai conţine vitamine, suplimente alimentare cunoscute şi sub denumirea de panaxozide sau eleuthrozide (compuşi care ajută la reglarea funcţiei glandelor suprarenale, îmbunătăţesc imunitatea, reduc oboseala, crescând astfel rezistenţa fizică), zaharuri, vitamina B1 (esenţială în digestie, producerea de energie şi buna funcţionare a creierului), riboflavina (vitamina din complexul B, ce participă activ la procesele metabolice, în formarea celulelor din organism, dar şi a anticorpilor). Alte subtanţe prezente, ca schingenin şi panaquilon, susţin fluxul hormonal, inima şi sistemul nervos.Saponinele sunt nişte compuşi adaptogeni care ajută organismul uman să se adapteze şi să-şi regăsească singur echilibrul în funcţie de situaţiile la care este expus. Iar asta contribuie cu siguranţă la faptul că ginsengul este un bun remediu împotriva oboselii, dar şi a diverselor boli. Saponinele din ginseng mai conţin şi antioxidanti, atât de benefici în procesul anti-aging şi în consolidarea sistemului imunitar. Tot ele mai ajută şi la echilibrarea metabolismului, a glicemiei şi tensiunii arteriale, dar şi la prevenirea migrenelor. Rădăcina de ginseng consumată în mod regulat contribuie la sporirea randamentului fizic şi mental, întăreşte memoria, fortifică sistemul nervos central şi periferic, celulele nervoase, combate stresul, dezvoltă imunitatea organismului, stimulând activitatea factorilor de imunitate, facilitează circulaţia sângelui şi însănătoşeste sângele, acţionează pentru întărirea şi însănătoşirea aparatului cardiovascular. Ginseng este planta cu cel mai puternic efect de reîntinerire. Cercetări recent efectuate afirmă că ginsengul este un bun agent împotriva cancerului, precum şi antioxidant, de combatere a fenomenelor de îmbătrânire. De asemenea, ginsengul poate fi un remediu util în cazurile de diabet, reducând glicemia. Potrivit unei străvechi tradiţii, ginsengul este considerat şi un eficient antireumatic.
*Extract din frunze de ceai verde (Camellia sinensis)- Camellia sinensis este un arbust medicinal şi ornamental care creşte şi se dezvoltă în zonele muntoase din China şi Japonia. Frunzele acestui pom sunt verzi pe tot parcursul anului, de aceea sunt consideraţi arbuşti ornamentali excepţionali de către specialiştii peisagisti. În terapiile naturiste sunt utilizate frunzele proaspete sau uscate şi mugurii.Substanţele chimice complexe ce se găsesc în frunzele de Camellia sinensis, au proprietăţi antiinflamatoare, antiseptice, antioxidante, diuretice, antivirale, tonic-nervoase. Ceaiul verde este un preparat care ajută la tratarea a numeroase afecţiuni digestive, cardiace, este un preparat deosebit care ajută la reglarea greutăţii corporale şi întăreşte sistemul imunitar.
*Chitosan (din creveţi – crustacee) – chitosanul este o substanţă excelentă, recomandată pentru slăbire. Chitosanul este extras din crusta unora dintre animalele marine (crustacee, mai ales) şi este un material fibros care este clasificat ca fiind o polizaharidă, care are acţiuni multiple atunci când este administrat în curele de slăbire. Chitosanul este o sursă specială de fibre, prin faptul că acesta conţine carbohidraţi şi proteine care nu provin de la plante, ci de la animale. Substanţa se leagă de grăsimile alimentare şi poate bloca absorbţia grăsimilor, ceea ce duce la scăderea nivelului de colesterol şi la pierderea în greutate.
*Extract din seminţe de guarana (Paullinia cupana) – Guarana este o plantă agăţătoare, cu tulpina cilindrică, originară din regiunea amazoniană a Americii de Sud. Florile cresc grupate în mănunchiuri la subsuoara frunzelor şi sunt colorate în galben pal. Fructele sunt de culoarea roşu aprins. Fiecare fruct conţine o singură sămânţă neagră şi voluminoasă, înconjurată de pulpa roşie. Printre substanţele chimice conţinute de plantă se numară: guaranina, cofeina (de două ori mai multă decât în cafea), teobromina, teofilina, amidon, tanini astringenţi, mucilagii, proteine, d-catechin. Principalele calităţi ale guaranei sunt: este energizantă, reduce grăsimile din sânge, antitrombotic, înlatură acidul lactic acumulat în muşchi (în cazul febrei musculare). În fitoterapie se utilizează seminţele, care se recoltează când sunt coapte. Extrasul acestei plante este folosit ca ingredient în băuturile energizante, în guma de mestecat, în medicamente pentru slăbit.
*Extract din frunze de lucernă (Medicago sativa) – Lucerna conţine minerale, vitamine, amidon, glucide, proteine, pectine, tanin, saponine, amine, cumarine, triterpene, carotenoide, purine, steroli, pigmenti, izoflavone şi cumestrol. Este indicată în anemie, hipocalcemie, dizolvă cheagurile de sânge, combate gastrita, hipercolesterolemie, metrorargie, fortifică oasele şi dantura, detoxifică organismul, tratează infecţiile urinare, diabetul şi stimulează lactaţia
*Extract din seminţe de nuca Kola (Cola nitida) – Cola este o plantă foarte folosită și apreciată în regiunile africane, unde crește în mod natural. Fructele sale sunt în formă de stea, în interiorul lor aflându-se semințele cu miez roșu și coajă maronie. Cola conține cofeină, care actionează prin stimularea sistemului nervos central, a inimii şi muşchilor.Totuși, consumată în doze ridicate, poate provoca insomnii, stare de nervozitate, agitație sau iritație gastrică. Este folosită în cazul curelor de slăbire, fiind un bun accelerator al metabolismului.
*Cafeină anhidră – este un alcaloid din grupa purinelor, care se se găsește în cafea, ceai, nuci de kola, mate, guarana și cacao. Este unul dintre cei mai vechi stimulanți naturali folosiți de om. Cofeina este cel mai larg utilizat psihostimulant, actionează direct asupra sistemul nervos central. Pe parcursul multor ani, oamenii de ştiinţă au studiat efectele cofeinei asupra diverselor aspecte ale sănătăţii, şi rezultatele lor au fost puţin spus, uimitoare. Acţiunea primară a cafeinei în creier este de blocarea efectelor unui neurotransmiţător inhibitor numit Adenozină. Prin blocarea efectelor inhibitoare a Adenozinei cafeina măreşte combustibilul neuronal în creier şi eliberează alţi neurotransmiţători, ca dopamina şi noradrenalina.
*Extract din fruct de ardei iute (Capsicum annuum L.) – Ardeiul iute este originar din America de Sud. Spre deosebire de alte condimente ardeiul iute este foarte uşor de cultivat, de aceea cultivarea şi utilizarea lor s-a răspandit în toata lumea, mai ales în regiunile cu climat tropical. Cel mai mare producător de ardei iuţi este India. Capsaicina, conţinută în ardeiul iute, are un efect bun pentru calmarea durerii şi diminuarea inflamaţiilor, efect de slăbire, de ardere a grăsimilor.
*Picolinat de crom – Cromul este un mineral necesar corpului pentru o creştere şi dezvoltare normală. Picolinatul de crom este una dintre cele mai puternice forme de crom şi este deseori folosit de cei care vor să ţină sub control nivelul de zahăr în sânge şi să îşi menţină greutatea.
Studiile sugerează că Picolinatul de crom poate ajuta în reducerea grăsimilor din corp, dar creşte şi masa musculară slabă, ceea ce îl face un supliment popular pentru cei care doresc să îşi supravegheze greutatea. Picolinatul de crom este un produs popular printre atleţi datorită rolului său în producţia de zahăr în sânge. Stimulează stocurile de glicogen în muşchi, amplifică sinteza proteinelor şi stimulează formarea de grăsimi în ţesuturile grase. De aceea, o deficienţă de crom ar putea cauza o limitare severă unui atlet de performanţă.
*L-tirozină – Tirozină este un aminoacid neesenţial pe care organismul îl face dintr-un alt aminoacid numit fenilalanina. Acesta este un bloc de mai multe substanţe chimice cerebrale importante numite neurotransmiţători, inclusiv epinefrina, norepinefrina şi dopamina. Neurotransmitatorii ajută celulele nervoase să comunice între ele şi influenţază starea de spirit. Tirozina ajută, de asemenea la producerea de melanină, pigmentul responsabil de culoarea părului şi a pielii. Ajută la buna funcţionare a organelor responsabile pentru efectuarea şi reglementarea hormonilor, inclusiv suprarenali, tiroidieni şi hipofizari. Acest aminoacid este implicat în structura aproape a fiecarei proteine din organism.
Sunt rare cazurile de deficit de tirozină. Nivelurile scăzute au fost asociate cu scăderea tensiunii arteriale, scăderea temperaturii corpului și o tiroidă subactivă. Acest lucru nu înseamnă, însă, că administrarea de suplimente de tirozină va ajuta în oricare dintre aceste condiții.
Tirozina este utilizată în suplimente de proteine pentru a trata o tulburare moştenită, numită fenilcetonurie (PKU). Oamenii care au această problemă nu pot procesa fenilalanina în mod corespunzător, astfel încât, ca urmare, aceştia nu pot produce tirozina. Pentru a satisface nevoile organelor lor, acestor persoane li se administrează suplimente de tirozină.
Tirozina se administrează pentru depresie, tulburare de deficit de atenţie (ADD), Deficienţa Hiperactivităţii cu Deficit de Atenţie (ADHD), incapacitatea de a sta treaz (narcolepsie), precum și îmbunătățirea stării de alertă în urma privării de somn. De asemenea, este utilizată pentru stres, sindromul premenstrual (PMS), boala Parkinson, boala Alzheimer, sindromul de oboseală cronică, renunţarea la alcool și cocaină, boli de inimă şi accident vascular cerebral, DE (disfuncţia erectilă), pierderea interesului pentru sex, schizofrenie și ca un agent de bronz și pofta de mâncare.
*Zinc (oxid de zinc) – Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, menţinerea sănătaţii părului, pielii şi a unghiilor, menţinerea unui nivel normal de testosteron, hormonul sexual masculin, şi a unei funcţii mentale normale, în vreme ce datorită efectului său antioxidant inhiba procesele oxidative nocive. Zincul este absolut necesar pentru producerea testosteronului care intensifică anabolismul proteinelor, ceea ce favorizează dezvoltarea musculaturii şi deci a dezvoltării fizice în general. De asemenea, reglează şi motricitatea musculară. Organismul sportivilor necesită o cantitate mai mare de zinc, în comparatţie cu al celorlalţi oameni. În timpul antrenamentelor şi concursurilor, aceştia pierd o cantitate mare de zinc şi datorită transpiraţiei abundente.
*Biotină – Vitamina B7 intervine în metabolismul proteinelor, lipidelor şi glucidelor, contribuie la funcţionarea normală a pielii şi a mucoaselor, combate stările de oboseală etc. Acţiunea benefică a biotinei sporeşte prin asociere cu vitaminele A, B2, B3 si B6, fiind diminuată în cazul consumului de alcool.
ATENŢIE:

  • Nu consumaţi produsul dacă aveţi hipertensiune decât sub îndrumare medicală
  • Pentru că în urma consumului  BurnOne se produce o eliberare masivă de toxine este absolut necesar să consumaţi o cantitate crescută de apă ionizată alcalină.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.