Apreciez AQUARION

Am întrebat mai mulţi posesori de AQUARION, ce i-a determinat să cumpere ionizatorul şi după câţiva ani de utilizare care este  gradul lor de satisfacţie. Iată câteva dintre aceste răspunsuri:

Joita M – Bucureşti

Sunt pensionar, dar încă muncesc activ la fosta mea întreprindere acum privatizată. Copii mei s-au căsătorit şi mă bucur să am şi nepoţi. Problemele au apărut când a trebuit să luăm apă pentru cei mici. Cel puţin unde locuiesc eu apa de la robinet este dubioasă. Miroase puternic a clor şi destul de frecvent vine cu impurităţi, are o culoare deloc limpede. Consumam de ceva vreme produsele Calivita care mi-au fost recomandate de medicul meu de familie, aşa că ştiam de existenţa ionizatorului. Totuşi preţul de vânzare al produsului mi s-a părut cam mare, în fond şi la urma urmei era vorba doar de apă. Aveam de ales să cumpăr în continuare apă îmbuteliată sau să văd cum fac să am apă sigură. Au început să apară tot mai multe informaţii negative despre apa îmbuteliată în plastic şi în urma unui consiliu de familie ne-am hotărât să aflăm detalii despre ionizatorul AQUARION. Aşa am aflat diferenţa dintre apa de la robinet, apa îmbuteliată şi apa de la Aquarion. La final am înţeles că pe termen lung vom câştiga mulţi bani dacă facem investiţia şi am hotărât să nu mai cumpărăm apă scumpă şi am cumpărat ionizatorul. Avem deja 4 ani de când îl folosim şi sunt foarte mulţumit. Schimb doar filtrul cam o dată pe an şi atât. Aparatul nu necesită întreţinere şi lucrul cel mai important avem siguranţa că apa este de cea mai bună calitate. Nepoţii nu au avut nici un fel de probleme de la apă. Putem spune că a fost o investiţie inteligentă.

Peţanca V. – Giurgiu

Când mi-a fost prezentat prima dată aparatul mi s-a părut interesant. Totuşi au trecut doi ani până când am luat în serios achiziţia lui. Am făcut făcut pasul pentru că am constatat că cumpăr multă apă iar la un calcul pe un an am realizat că nu erau chiar puţin bani. În plus am nişte probleme cu coloana şi nu prea am voie să ridic greutăţi, iar bidoanele pe care le cumpăram erau de min. 5 litri iar în ultima perioadă, datorită programului foarte încărcat, sunt directorul unei instituţii, am apelat la cele de 25 litri.

Prin achiziţia Aquarionului am rezolvat această problemă şi având în vedere că în cei 3 ani de funţionare nu am avut probleme cu el mă declar mulţumit. Despre beneficiile apei alcaline asupra sănătăţii încă nu pot să spun nimic deoarece nu m-am confruntat cu boli care să necesite tratament. Dar ştiu că apa poate fi folosită şi în acest scop. Şi mai e ceva, am siguranţa că beau apă 100% curată.

Cartojan L- Giurgiu

Am fost repede convins să cumpăr ionizatorul pentru că eram în căutare de aşa ceva. După ce mi-a fost prezentat aparatul , l-am văzut fizic , mi-a plăcut designul lui dar nu asta m-a determinat să-l cumpăr ci faptul că filtrarea se face nu prin osmoză inversă ci pe baza unui filtru performant bazat pe cărbune activat cu argint. Filtrele cu osmoză inversă secătuiesc apa de minerale. M-am documentat şi asupra producătorului şi am decis că este o investiţie bună pentru mine şi familia mea. De 5 ani folosim apa ionizată pentru băut şi gătit iar apa acidă ionizată pentru dezinfecţie, spălat pe dinţi etc. A contat şi faptul că am putut să-l achiziţionez în rate. Merită şi recomand.

Nan M. – Giurgiu

Sunt membră Calivita din 2006. În familia noastră suntem adepţii consumului de suplimente nutritive mai ales că soţul meu ocupa o funcţie de conducere extrem de stresantă. Din cauza stresului soţul meu a făcut un infarct miocardic şi am trecut la regim special cu schimbarea stilului de viaţă. A devenit important să reducem aciditatea corpului şi ca atare am început să căutăm ce se poate face în direcţia asta. Printre alte metode am aflat că apa ionizată alcalinizată ajută mult în această situaţie. Am decis să achiziţionăm aparatul şi am benefiaciat de cumpărarea în rate. După ce l-am luat nu am mai consumat apă din nici o altă sursă. Nu mai cumpăram apă, că asta făceam înainte, şi mai facem şi economii. Cel mai important lucru este că sănătatea soţului meu este bună şi se bucură acum de pensie.

Opritoiu V. – Giurgiu

Am cumpărat Aquarion chiar în primul an când au fost comercializate de Calivita. Pe atunci nu îmi imaginam că voi avea vreodată nevoie de el şi altfel decât să beau apă. Pot să spun că chiar nu am agreat gustul alcalin şi nu am băut decât apă purificată. Desigur o foloseam la băut şi pentru copilul meu care tocmai se născuse. Aveam siguranţa că apa este pură şi o pot da copilului. La început îi făceam ceai cu apa purificată iar apoi tot ce am gătit pentru el, mă refer la apă, a fost numai din cea de la Aquarion. La 36 de ani am avut un şoc, am fost dignosticată cu cancer de col uterin. M-am operat şi deocamdată e bine. Firesc am început să caut informaţii despre ce trebuie să fac pentru a-mi ridica imunitatea. Am un stil de viaţă extrem de stresant cu multă muncă de birou care a contat în declanşarea bolii.

Am fost sfătuită de medici care lucrează cu produsele Calivita să îmi cresc cantitatea de oxigen la nivel celular şi pentru asta să folosesc OxiMax sau Low Deuterium Oxy Cristal sau dacă am bani să îmi achiziţionez un Aquarion. Le-am zis că eu am acest aparat dar am băut doar apă pură. De atunci consum zilnic apă ionizată alcalină cu PH 10 puternic îmbogăţită în oxigen iar la ultimul control totul a fost bine. Şi când mă gândesc că aş fi putut să nu ajung să fac cancer. Sper ca apa inonizată să mă ajute să rămân sănătoasă să mă bucur de viaţă şi de familie. Acum apa alcalină nu mi se mai pare că are gust ciudat. În rest, în 8 ani de când îl utilizez, nu am avut probleme tehnice cu el. Schimb filtrul şi cam atât.

Toader M. – Buzău

Mi-am dorit foarte mult să îmi cumpăr Aquarion. Mama mea are 82 de ani şi nu prea bea apa îmbuteliată, nu îi place. De apa de la robinet nu vrea să audă că miroase a clor, aşa că aveam o problemă. Ştiam de la colegii mei care au acest aparat că este foarte bun şi am vrut şi eu dar banii îmi trebuiau pentru fiica mea care a terminat liceul şi a vrut să plece în Germania. Până la urmă am beneficiat de bonusurile Calivita la achiziţia aparatului ca membru şi l-am luat. Am doar un an de când îl folosim, eu şi mama, dar sunt bucuroasă că mama bea acum apă şi e şi ea mulţumită. Menţionez că înainte de Aquarion am mai avut un ionizator pe care am dat 3500 lei şi care s-a stricat relativ repede şi apoi nu am mai putut să-l repar. Firma Calivita mi-a garantat servisarea aparatului pe min. 20 de ani aşa că sunt foarte mulţumită de acest lucru. Pentru că toate produsele consumate de la Calivita au fost de foarte bună calitate sunt convinsă că nici cu Aquarion nu voi avea probleme. Prietenul meu, care mi-a recomandat călduros să-l cumpăr, îl are de 8 ani fără probleme. Sunt mulţumită şi îl recomand călduros.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.