AU VENIT!

Spuneam într-un articol anterior că în luna noiembrie toate ionizatoarele aflate pe stoc (cca 15 buc) au fost vândute la recomandarea unei doamne doctor din Timişoara, specializată în imunologie .

Principalele caracteristici care au contat în decizia de cumpărare au fost : reglarea alcalinităţii în 4 trepte ( PH 7-10), clusterizarea (spargerea moleculelor de apă în clusteri mici care permite hidratarea celulară de 6 ori mai bine decât la apele îmbuteliate) şi îmbogăţirea apei în oxigen. Protecţia antioxidantă (indicele ORAC) al acestui ionizator este de – 340 (apele îmbuteliate, inclusiv cele alcaline au indice ORAC pozitiv, deci practic nu oferă protecţie împotriva radicalilor liberi, celule generatoare de cancer).

Desigur acestea sunt doar cele mai importante beneficii ale aparatului.

Începând de săptămâna acesta AQUARION este din nou disponibil şi poate fi achiziţionat ca şi până acum cu preţul în rate şi bonusuri importante AICI.

Urmaţi paşii şi veţi beneficia de preţul de club ( depozit). Dacă doriţi să achiziţionaţi produsul pe firmă veţi putea să deduceţi şi TVA ceea ce este un avantaj în plus.

ACHITIŢIA SE POATE FACE ŞI ÎN 6-9 RATE CU CARD CREDIT AVANTAJ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.