INCREDIBIL

Luna trecută s-a întâmplat un lucru ce pare incredibil. La Timişoara s-au vândut 22 de ionizatoare Aquarion. Stai şi te întrebi dacă la Timişoara a coborât moşu cu sacul cu bani. Firesc am încercat să aflu care este secretul acestui succes deosebit şi iată ce s-a întâmplat. O doamnă, medic cu specializare in imunologie, a explicat pacienţilor săi, oameni obişnuiţi (mă refer la puterea lor financiară) că apa ionizată alcalină produsă de ionizatorul Aquarion, prin caracteristicile ei speciale, le protejează viaţa. Le-a explicat că multe din dezechilibrele de imunitate cu care au venit la ea se vor atenua sau chiar vindeca, prin consumul regulat de apă alcalină. Şi în mod specific uman preţul nu a mai contat. Marea majoritate au cumpărat ionizatorul folosind cardul AVANTAJ şi plata în rate.

Personal ştiu că ionizatorul AQUARION are cel mai bun raport preţ/calitate din piaţa de profil din România, având asigurată mentenanţa şi filtrul de schimb. Nu mai revin acum la aceste aspecte pentru că sunt scrise într-un articol anterior.

La acest moment stocul de ionizatoare este zero.

Pentru persoanele interesate, ca utilizator al acestui aparat de 9 ani, vă stau la dispoziţie cu orice informaţii aveţi nevoie.

Firma estimează că la sfârşitul lunii decembrie 2017 produsul va fi din nou disponibil la vânzare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.