Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru ridicarea imunităţii organismului (stimularea sistemului imunitar) şi importanţa apei alkaline ionizate în acest proces

Conform Wikipedia, sistemul imunitar (din lat. imunis = liber, curat) este un termen folosit în biologie pentru definirea mecanismelor de apărare ale organismelor vii față de agenții patogeni. Acest rol de apărare este important pentru menținerea sănătății organismului, în cadrul raporturilor sale multiple cu mediul înconjurător, unde este supus continuu influenței factorilor externi. Toate organismele vii dispun de un astfel de sistem de apărare, dar sistemul imunitar este cu atât mai complex cu cât organismul considerat este mai sus situat pe scara evoluției biologice. La vertebrate acest sistem s-a perfecționat, devenind mai complex, acționând mai diferențiat și mai eficace.

În mod normal, sistemul imunitar caută îndepărtarea sau distrugerea corpurilor străine nesănătose sau nefavorabile sănătății sale, pătrunse în organism (agenți patogeni), cât și distrugerea unor structuri proprii dăunătoare, alterate.

Agenții patogeni care pot pătrunde în organism, generând reacții ale sistemului imunitar, pot fi: substanțe biologice (toxineveninuri), organisme infracelulare (virusuri), organisme monocelulare (bacterii, ciuperci microscopice, protozoare) sau organisme pluricelulare (viermi paraziți).

Structurile proprii cu modificări anormale, care sunt recunoscute și distruse de sistemul imunitar, includ celule tumorale, celule cu defecte sau moarte


***

Va oferim mai jos o schema detaliată de tratament natural pentru STIMULAREA SISTEMULUI IMUNITAR pe baza extractelor naturale Calivita.

Immunaid (1-0-1 la copii si 1-1-1 la adulti) – administrat înainte de masă, creşte secreţia de imunoglobuline.

Bee Power Royal Jelly (1-0-1 înainte de masă) – are numeroase principii active stimulând creşterea imunităţii. Este un extract ce conţine lăptişor de matcă.

Spirulina Chlorella Plus – pentru adulti (1-1-0 după masă) – cele două alge marine aduc un aport complex de vitamine, minerale, enzime, plante, aminoacizi.

Pentru copii în funcţie de vârstă se pot administra multivitamine din Lion Kids Punch with Vitamin D (1-1-0, vârsta 3-7 ani) şi Full Spectrum (1-1-0, vârsta 7-17 ani) Componentele acestor produse au rolul de a stimula diverese procese complexe din organism susţinând sistemul imunitar.

Produsele se iau cu apă purificată, produsă de ionizatorul Aquarion, iar pe parcursul zilei se va consuma apă ionizată alcalină, deosebit de importantă pentru păstrarea echilibrului acido-bazic în corp, fundament pentru un sistem imunitar eficient.

Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul HORMONE (Sistem hormonal), IMMUNE (Sistem imunitar), NERVES (Sistem nervos), MERIDIAN (Meridiane energetice).


Observaţie:
Se vor face 2 cure pe an (a câte 2 luni): la sfârsitul sezonului de toamnă şi la sfârşitul sezonului de primavară.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.