Folosirea apei alcaline ionizate şi a produselor Calivita în curele de slăbire

Pentru că foarte mulţi dintre noi îşi doresc să slăbească, fie că vor să arate frumos fie că au probleme de sănătate Calivita Internaţional vine cu un program de slăbit solid argumentat ,

Este vorba despre ONE DIET – program special conceput pentru o durată de 14 zile.

Scopul acestui program este de a iniţia schimbarea unor obiceiuri care ne strică silueta dar şi pentru a pierde între 3 şi 8 kg . După încheierea programului vă veţi forma noi obiceiuri ce ţin de stilul de viaţă dar şi de alimentaţie şi folosind în continuare produsele one diet să ajungeţi la greutatea dorită şi lucru foarte important să fiţi sănătoşi.

Din start vă spun că am experimentat acest program şi am reuşit câteva lucruri notabile: am pierdut 7 cm în talie şi 3 kg în condiţiile în care nu am respectat 100% programul, ceea ce probabil vor face marea majoritate dintre noi. Am reuşit să renunţ să mai manânc pâine şi dulciuri concentrate ceea ce s-a văzut în perioda ulterioară programului şi lucru important mi-am recăpătat vitalitatea.

În acest program ne vom baza pe următoarele produse:  Shake One cu aromă de vanilie şi Shake One cu aromă de ciocolată, Burn One şi două suplimente Nopalin sau Pure Inulin. Toate produsele se dizolvă sau se înghit cu apă alcalină ionizată realizată de ionizatorul Aquarion.

Ca principiu de bază shake-urile înlocuiesc o masă iar Nopalinul sau Pure Inulin asigură echilibrul digestiv dar stimulează şi eliminarea toxinelor din corp.

Mixarea produselor se va face în shake-rul special pe care îl primiţi gratuit la cumpărarea pachetului complet One Diet.

Întreg programul este detaliat pe zile în broşura One Diet care va fi primită şi ea gratuit la achiziţia pachetului complet pe 14 zile.

Ca să reuşeşti în acest program trebuiesc respectate 5 reguli de bază:

  1. Acumularea kilogramelor în plus s-a realizat în ani de zile. Nu te aştepta să le elimini sănătos în 14 zile. Stabileşte-ţi un scop real de slăbit în 14 zile şi nu vei fi dezamagit la sfârşit, din contră vei avea argumente să perseverezi.
  2. Nu merge niciodată la cumpărături când ţi-e foame. Mănâncă ceva uşor înainte.
  3. Fă paşi mici la început. Nu e uşor să schimbi obiceiuri alimentare nici cantitativ, nici calitativ dintr-o dată.
  4. Încearcă să te vizualizezi cum arăţi la sfârşit : energic, corp armonios, începi să încapi în blugii vechi, în rochia de acum trei ani. Vizualizarea te va ajuta de câte ori vei avea tendinţa să cedezi.
  5. Schimbă farfuriile cu unele mai mici. Nu mânca totul din farfurie. Nu aştepta să-ţi fie foame ca să mănânci. Opreşte-te din mâncat când a dispărut senzaţia de foame.

Nu uita să te hidratezi corespunzător. Apa alcalină ionizată te va ajuta să te detoxifiezi şi să pierzi şi mai multe kilograme.

NOTĂ: Acest program funcţioneză şi nu promite lucruri nerealizabile (vezi reclame la produse cu care slăbeşti 10-15 kg/ săptămână !!!!)

Pentru întreţinere se pot folosi produsele ambalate la pliculeţe.

Le găsiţi AICI: http://sanatatefaramedic_calivita.calivita4.me/, secţiunea produse.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.