Reglează-ţi colesterolul cu produse Calivita şi apă alcalină ionizată

 

Conform statisticilor, aproape jumătate dintre români se confruntă cu nivelul crescut al colesterolului.  Cauzele hipercolesterolemiei sunt variate, incluzând istoricul familial şi alimentaţia.

O analiză specifică a sângelui arată cantitatea de colesterol. Se consideră că un nivel bun de colesterol este sub 200mg/dl la adulţi şi sub 170mg/dl la copii.

Pentru valori mai mari trebuie investigate cauzele existând riscul declanşării diabetului.

Variaţia colesterolului este determinate de diverse cauze cum ar fi:

 1. Alimentaţia – consumul ridicat de alimente bogate în grăsimi saturate, carne roşie, ouă,lapte, unt, margarină, preparate cu grăsimi trans, în exces duce la creşterea colesterolului LDL şi a trigliceridelor. În sens opus consumul de alimente cu grăsimi bune, mononesaturate şi polinesaturate, alune, nuci, carne de peşte (în special oceanic pescuit, nu crescut în crescătorii) scade colesterolul. Fibrele vegetale conţinute în fructe şi cereale sunt deasemenea benefice.
 2. A doua cauză pentru creşterea colesterolului rău este stresul. Pentru a compensa efectul stresului organismul produce hormonii de stres adrenalina şi cortizolul, la nivelul glandelor suprarenale. Odată produşi aceşti hormoni, creşte conţinutul de colesterol în sânge şi apare riscul de infarct sau accident vascular cerebral.

Zahărul produs de cortizol se transformă în grăsimi şi se depun în zona abdomenului. Creşte riscul de boli cardiovasculare..

 1. Obezitatea – cantitatea mare de grăsimi depuse mai ales în zona abdomenului, favorizează creşterea colesterolului LDL şi a triglideridelor şi odată cu acestea a riscului bolilor cardiovasculare şi cerebrale.
 2. Stilul de viaţă – se cunoaşte că sedentarismul creşte riscul de acumulare a grăsimilor rele şi deci şi a bolilor specifice.
 3. Vârsta şi sexul – dereglările hormonale ce apar în viaţa femeii sau a bărbaţilor pot fi factori de apariţie a grăsimilor rele. A se vedea femeia la menopauză.
 4. Aspecte genetice – dacă în familie au existat cazuri de hipercolesterolemie atunci este foarte posibil ca şi descendenţii să se confrunte cu aceste probleme.
 5. Şi nu în ultimul rând fumatul atât activ cât şi pasiv este responsabil de creşterea colesterolului şi apariţia deceselor din cauza afecţiunilor inimii.
 6. Variaţii ale colesterolului apar şi în cazul unor boli:
 • Hipotiroidism
 • Boli ale pancreasului
 • Alcoolism
 • Obezitate
 • Probleme ale vezicii biliare etc.

 

Folosind produse Calivita (mai jos aveţi o schema de tratament recomandată de medicii nostrii consultanti) putem regla colesterolul în limite normale:

 

Nopalin (1-1-1 înainte de masă; 2-3 luni continuu; este un bun adjuvant în cazul persoanelor cu obezitate şi/sau diabet zaharat al caror nivel de trigliceride este peste limita normalului, eliminând concomitent surplusul ponderal şi fracţiunile trigliceridice crescute).

Omega 3 (0-1-1 în timpul mesei; 2-3 luni continuu; îmbunătăţeşte circulaţia sanguină generală prin eliminarea reziduurilor de grăsimi de pe vasele de sânge ce se depun sub forma unor plăci de colesterol numite ateroame).

Supersoya Lecithin (1-1-1) – înainte de masă – acţiune similară cu omega 3 în ceea ce priveşte grăsimile

ProBioBalance (0-1-1 în timpul mesei; aduce un aport esenţial de floră intestinală, necesar pentru întreţinerea unei bune metabolizări a grăsimilor nesaturate şi eliminarea celor saturate prin scaun).

Opţional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele CIRCULATION (Circulaţie şi sistem cardio-vascular), NERVES (Optimizarea sistemului nervos), RELAX (Relaxare si liniştire), MERIDIAN (Meridiane energetice), BYORHITHM (bioritm).

NOTĂ:Un rol foarte important în reglarea colesterolului îl are consumul sistematic al apei alkaline ionizate, deosebit de benefică în detoxifierea generală, dezacidificarea corpului şi eliminarea drept consecinţă a depunerilor de grăsime şi colesterol.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.