Utilizarea preparatelor naturale CaliVita în tratamentul afecţiunii enurezis la copii

 

 

Această boală este întâlnită mai ales la copii după vârsta de 3-4 ani şi constă în eliminarea urinei în mod involuntar şi inconştient, mai ales în timpul nopţii. Este cauzată de o malformaţie la nivelul coloanei vertebrale. Boala afectează copilul până la pubertate când dispare de la sine.

Pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii atât a copilului dar şi a părinţilor,care de regulă caută un tratament eficace putem să acţionăm în sensul creşterii sistemului imunitar şi în acest fel se facilitează funcţia urinară.

Cunosc mai multe cazuri de copii cu această boală şi pot spune că niciun tratament nu a reuşit să vindece boala. Ceea ce s-a putut obţine a fost creşterea imunităţii, o mai bună conştientizare a situaţiei de către copil, care poate dezvolta pshihoze în urma unor expresii de genul: “hai eşti copil mare şi mai faci pipi în pat, ce ruşine” şi rărirea urinării necontrolate nocturne. Acesta este un câştig cert.


 Pentru tratarea optima a enurezisului la copil se recomandă urmatoarea schemă de tratament pe bază de produse naturiste CaliVita:

Noni Organic (1-2-1, lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar, rezistenta organismului la diverse manifestari asociate spinei bifide si protejeaza sistemul nervos al copilului).

Para Protex (1-0-1, in timpul mesei, 3 luni continuu, trateaza problemele reno-vezicale, sterilizeaza focarele microbiene existente prevenind astfel aparitia infectiilor) în alternanţă cu – Oregano Oil 5 picaturi dimineata si 5 picaturi seara

Rhodiolin (1-0-1, dupa masa, 2-3 luni continuu, regleaza statusul emotional al copilului, somnul fiziologic si in acest mod se consolideaza echilibrul intre nivelul superior reprezentat de scoarta cerebrala si controlul sau asupra mecanismelor tractului urinar).

Apa alcalină ionizată  este deosebit de benefică în eliminarea din corp a reziduurilor cu potenţial toxic-alergen, dezacidificarea organelor, reglarea metoabolismului.

– Acolo unde se poate se mai poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele de reglare energetică: sistem urinar, sistem nervos


Observatie:
Se efectuează 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putându-se administra în paralel şi cu alte preparate şi mijloace terapeutice.

Nu se vor mai  consuma lichide dupa orele 19.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.