Studiu medical- aciditatea sângelui favorizează apariţia bolilor grave

Dr. Robert Young, microbiolog şi nutriţionist din Statele Unite, a studiat ani de zile aciditatea sângelui, considerând-o, alături de alţi specialişti din domeniu, principala cauză a bolilor din epoca modernă.

El afirmă: “Nivelul pH-ului din toate materiile fluide ale organismului nostru afectează fiecare celulă din corp. Întregul proces metabolic depinde de alcalinitatea mediului. Aciditatea crescută cronică corodează ţesuturile organismului iar, dacă nu este ţinută sub control, întrerupe activitatea şi funcţionarea celulelor, de la bătăile inimii până la circuitul neuronal cerebral. Cu alte cuvinte, aciditatea afectează însăşi viaţa. Ea se află la baza tuturor bolilor şi îmbolnăvirilor.”

Aciditatea în organism este provocata de o alimentaţie incorectă dar şi de stres.  Alimentele care acidifiază puternic sunt: carnea (porc, vita, vânat, miel, carnaţi, curcan, peste etc.), lactate şi ouă, zahărul şi indulcitorii, fructele, uleiuri în special cele prăjite, sosuri, băuturi carbogazoase (inclusiv apa). Stresul provoacă blocarea funcţiilor ficatului precum şi a intestinelor şi în acest fel este influenţată imunitatea.

Pe fondul unui PH acid organismul nu mai poate procesa corect vitaminele, mineralele, nu se mai produc corect procesele de detoxifiere, creşte cantitatea de radicali liberi iar pe acest fond organismul cedează ajungând inclusiv la boli degenerative.

Dr. Otto Heinrich Warburg a afirmat: “Lipsa de oxigen şi aciditatea sunt două feţe ale aceleiaşi monede: dacă o aveţi pe una, o aveţi şi pe cealaltă. Substanţele acide resping oxigenul; în schimb, substanţele alcaline atrag oxigenul. Privarea unei celule de 35% din oxigenul său timp de 48 ore o poate transforma în celulă canceroasă.”

Conform doctorului Warburg “Toate celule normale cer în mod absolut oxigen, însă celulele canceroase pot trăi fără oxigen – este o regulă fara excepţie. Ţesuturile canceroase sunt ţesuturi acide, în timp ce ţesuturile sănătoase sunt ţesuturi alcaline.

Concluzia este că este absolut necesar să ne alcalinizăm organismul. Cum o putem face?

În primul rând prin alimentaţie. Cum, pentru a functiona corect organismul are nevoie şi de alimentele acide în care se găsesc proteine importante, vitamine, fibre vom folosi o combinaţie de alimente care să asigure echilibrul acido-bazic. Câteva exemple de alimente cu efect alcalin găsiţi aici.

Dar la fel de importantă este şi apa pe care o bem. Studiile medicale arată că apa alcalină ionizată, asigură cel mai bun echilibru acido-bazic posibil. O astfel de apă se poate obţine de la un ionizator de apă care poate nu numai să modifice PH-ul dar în acelaşi timp creşte cantitatea de oxigen din apă şi asigură o luptă eficientă cu radicalii liberi.

AQUARION este unul dintre cele mai performante ionizatoare prezente acum pe piaţa de profil, acum la un preţ deosebit de competitiv.

Sursa: http://infoalert.ro/2016/09/14/medic-german-ce-revolutioneaza-medicina-apa-alcalina-omoara-cancerul-iata-cum-se-prepara/#

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.