GOLD MAX -dispozitiv antidepunere de calcar BONUS LA ACHIZIȚIA AQUARION

Dispozitivul magnetic de eliminarea depunerilor de calcar CaliVita GoldMax – care are la bază un material nou, neodim, materialul magnetic cel mai puternic în prezent – este o soluţie neagresivă pentru rezolvarea problemei calcarului, fie că l-aţi utiliza la aparatul de purificare şi ionizare a apei Aquarion, fie pe ţeava de alimentare cu apă potabilă a robinetului.

Filtrele magnetice anticalcar (dispozitive de tratare magnetică a apei au fost concepute pentru a înlătura depunerile de crustă, prin modificarea proprietăţilor fizico-chime ale apei, ca urmare a trecerii acestora printr-un câmp magnetic variabil.

Apa circulă prin interiorul filtrului magnetic anticalcar GOLD MAX, traversând un camp magnetic permanent. Acesta acţionează asupra nivelelor energetice ale moleculelor mineralelor dizolvate în apă, distrugând coeziunea intermoleculară şi sincronismul vibraţiilor electronilor.

Ca urmare, mineralele vor cristaliza sub forma unei pudre, în locul cristalelor dure, care este antrenată de curentul de apă şi îndepărtată din instalaţie. În cazul trecerii apei printr-un decantor, cristalele se depun la fundul acestuia sub formă de slam, uşor de îndepărtat.

NOTA: calciul sub forma de fulgi este usor asimilabil in organism si este in cosecinta benefic.

 

 

– creşterea randamentului de transfer termic (durata de amortizare a cheltuielilor fiind de circa 6…8 luni)( caz particular al rezistentelor de la boilere sau alte sisteme de incalzit cu rezistente in contact direct cu apa);
– dizolvarea depunerilor anterioare de piatră (crustă) (efectele sunt vizibile după circa 2…4 luni);
– nu sunt necesare substanţe chimice;
– fără cheltuieli de exploatare şi întreţinere;
– fără surse exterioare de energie;
– fără piese în mişcare;
– durată de viaţă îndelungată;
– reducerea coroziunii interioare a pereţilor metalici ai instalaţiilor.

 

 

Sunt filtre magnetice anticalcar cu functionare pe baza unui principiu fizic utilizat in tehnologia magnetilor permanenti. Dispozitivul in sine este alcatuit doi magneti, cu proprietati magnetice permanente, rezistente la temperaturi inalte si factori agresivi. La trecerea apei prin acest dispozitiv, campul magnetic foarte puternic provoaca disocierea moleculara a sarurilor dure (ioni de calciu si magneziu), transformand cristalele de calciu intr-un precipitat de forma unei pulberi foarte fine, care este mentinuta in suspensie, prevenind astfel formarea crustelor calcaroase.

 

Mod de utilizare:

Fie că l-aţi utiliza la aparatul de purificare şi ionizare a apei, Aquarion, fie pe conducta  principală ce duce la robinet, tratamentul magnetic al apei şi de eliminare a calcarului reprezintă o soluţie neagresivă pentru mediul înconjurător şi eficientă din punct de vedere al consumului de energie. Plasaţi cei doi magneţi pe furtunul de alimentare al aparatului Aquarion sau pe ţeava principală de alimentare cu apă potabilă, paralel, de o parte şi alta (astfel încât aceştia să se respingă reciproc) şi fixaţi-i cu ajutorul colierelor.

 

Se recomandă să fixaţi mai întâi doar un colier pe ţeavă, deoarece pentru poziţionarea magneţilor vom avea nevoie de ambele mâini. Nu permiteţi ciocnirea celor doi magneţi unul de altul ! În cazul plasării magneţilor pe furtunul de alimentare a Aquarionului sau pe ţeava care merge la robinet care poate fi din materiale nemagnetice  cu diametrul interior de 2” sau 1” în cazul oţelului, şi un consum de cca 50 mc/lună, este suficientă o singură unitate. În cazul utilizării unor diametre mai mari, a unor cantităţi mai mari de apă sau valori extreme ale pH-ului, folosiţi mai multe unităţi.

 

Rezultate practice:

În timpul tratamentului, structura cristalină şi sarcina mineralelor dizolvate în apă se modifică, de aceea îşi pierd capacitatea de aderare, ba mai mult, chiar şi depunerile anterioare se dizolvă şi se îndepărtează din reţea, astfel că putem împiedica formarea unor depuneri care pot oferi teren fertil dezvoltării fungilor, bacteriilor şi altor microorganisme.

 

Prin utilizarea acestui dispozitiv la aparatul Aquarion, apa devine şi mai plăcută la gust şi, în acelaşi timp, prelungeşte durata de viaţă a aparatului. Dacă este utilizat pe ţeava principală de alimentare cu apă, nu se va înfunda duşul, nu vor exista depuneri de calcar pe instalaţiile sanitare, acestea rămânând curate chiar şi fără utilizarea unor substanţe chimice de curăţare agresive, creşte capacitatea de încălzire a apei şi eficienţa maşinilor de spălat vase şi rufe.

 

 

ATENTIE: Se va monta la minim 30 cm distanta de aparat sau de orice dispozitiv electronic!!!

 

Dispozitivul are magneţi puternici. Ţine-ţi-l la distanţă de pacemaker, TV, monitor, aparate de măsură şi benzi magnetice.

 

 

Ţineţi bine magneţii, deoarece dacă se ciocnesc unul de altul pot provoca răni sau se pot deteriora.

 

A nu se păstra la îndemâna copiilor !

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.