Henri Coandă și apa vieții

Cu puțin înainte să moară, Henri Coanda i-a dezvăluit unui confrate mai tânăr, american, Patrick Flanagan, marea descoperire a vieții sale: „apa vie”. O apă deosebită, cu un potențial uriaș asupra sănătătii umane, pe care savantul roman o căutase călătorind în diferite zone geografice ale lumii, populate de oameni ce trăiau peste 100 de ani. Secretul vârstei lor era simplu: apa pe care o beau provenea din ghețari.

Convins că formula ei putea fi recreată în laborator, savantul roman i-a încredințat această misiune științifică asistentului său, Patrick Flanagan, care după o muncă de 30 de ani, ă alaturi de soția sa, a reușit să creeze două produse de excepție identice cu apa ghețarului Hunza din Pakistan (una din zonele vizitate de Coandă). Așa s-au născut Active-H și Crystal Energy, cele două „ingrediente-minune” care asigură tinerețea eterna.

Pe urmele centenarilor
Dr. Henri Coandă (1886-1972), laureat al premiului Nobel, inventator renumit, considerat părintele dinamicii fluidelor („Efectul Coandă”), m-a invitat la scurt timp dupa împlinirea vârstei sale de 80 de ani (era înca într-o formă fizică deosebită) la el în birou și mi-a spus: „Am un proiect la care am lucrat tot timpul vieții mele, și nu cred că îl voi putea duce la bun sfârsit. Doresc să ți-l încredințez ție, în vederea continuării cercetărilor”. La o prima vedere, tema părea bizară: „tinerețea fără bătrânețe”, o problemă căreia ii dedicase întreaga viață, încercând să găsească o soluție efectivă. În scopul acesta, savantul a vizitat cinci regiuni diferite de pe planetă, renumite pentru longevitatea locuitorilor lor, care trăiesc peste 100 de ani, se bucură de o sănătate excelentă, fără cancer, fără carii dentare și pot avea copii chiar și la vârste foarte înaintate. Aceste regiuni de pe glob erau Tara Hunzilor din nordul Pakistanului, Vilcambamba în Ecuador, o vale muntoasă în Georgia, una în Mongolia și alta în Peru. Locuitorii acestor ținuturi au o alimentație diferită, însă cu toții beau același fel de apă: apa de ghețar, cu o structură total diferită fată de apa de robinet.

Povestea fulgilor de zapadă
In calitatea sa de specialist în fluide, Henri Coandă a descoperit că fulgii de zăpadă sunt vii. Ei au un sistem circulator ca și ființele vii, format din artere mici, ca niște brațe, prin care circulă apa. Apa îngheață spre exterior, dar continuă să circule în interior. El a descoperit că la temperaturi sub 0gr.C, atunci când fulgii se formează, viața lor durează atâta timp cât apa circulă prin artere, iar pe masură ce aceasta circulație incetinește, fulgii îngheață și mor. Pe baza acestui fenomen, savantul a considerat fulgii de zapadă drept niște ființe vii. El a cercetat viața fulgilor de zapadă în diferite zone de pe planetă și a facut descoperiri de importanță vitală în cursul călătoriilor sale, cu consecințe de ordin practic. Dupa 5 ani de cercetări, putea să prezică durata medie de viață a oamenilor, din orice loc de pe glob, pur și simplu prin stabilirea calității apei! Acesta era „secretul” pe care mi-l lasă moștenire și pe care urma să-l dezleg. Mi-a încredințat deci rezultatele cercetărilor sale, precum și caracteristicile de excepție ale apelor din cele 5 regiuni vizitate și, recunoscând că nu are nici cea mai vagă idee despre cauza care le face așa de deosebite, și-a închipuit că într-o bună zi eu voi descoperi „o mașinăa” care să producă o apă la fel de miraculoasă ca cea din Țara Hunza.

Ghețarul albastru
Așa am început o căutare de peste 30 de ani, ca să dau raspuns la această întrebare-problemă a dr. Coandă. Am primit de la el și un eșantion de apă Hunza, veche de 40 de ani. Ca să ajungi în Țara Hunzilor, pe la începutul sec. XX, erau necesare circa trei luni de zile, precum și confruntarea cu pericole foarte serioase. Henri Coandă mi-a explicat ca apa provine dintr-un ghețar albastru, vechi de mii de ani. Apele lui zgomotoase, care udă această vale, sunt de fapt cauza sănătătii excelente a băstinașilor, precum și a longevității lor. Sunt ape vii, la fel de vii ca și fulgii de zapadă. Ei beau această apă, cu un aspect foarte lăptos, din cauza mineralelor pe care le conține, în timp ce pentru vizitatori, care consideră această apă prea tulbure ca să o bea, au o fantână cu apă limpede, săpata în mijlocul văii. Pakistanezii nu ar bea niciodată din aceasta apă, conștienți fiind că apa ghețarului este cu mult mai sănatoasă.

Microcluster
Hotărât să dezleg „misterul” apei vii, am început cercetările, încercând tot felul de experimente (câmpuri energetice), ba chiar am reușit să obțin o apă cu aceleași caracteristici deosebite, însă în momentul în care lichidul se mișca, ele dispăreau și apa revenea la starea ei anterioară. În timp ce apa originală din Țara Hunza, cu toate că era veche de 40 de ani, nu își schimba deloc proprietățile, chiar dacă o scuturai, fierbeai sau înghețai, sau făceai alte lucruri cu ea. De ce își păstra apa Hunza proprietățile nealterate? În cele din urmă, am descoperit în această apă un mineral foarte mic, asemănător unor bile (de 2000 de ori mai mic decât o globulă roșie), care posedă un potential electric foarte ridicat (numit potențial Zeta), cu o încărcătură negativă, motiv pentru care atrage hidrogenul, rezultand în final structuri cristaline fluide. Între timp, prin studiile care s-au făcut în ultima vreme, știm că și apa din corpul omenesc, apa din jurul celulelor și din jurul proteinelor din celule, prezintă o structura cristalină elevată. Dacă bem apă obișnuită de la rețea, care nu prezintă nici o structură cristalină (apă „amorfa”), organismul nostru trebuie să transforme această apă într-o apa „vie”, biologică, cu structură cristalină. Apa Hunza are deja această structură, ceea ce înseamnă că atunci când oamenii o beau ingerează deja o apa biologică, cu toate caracteristicile de care organismul are nevoie pentru a trăi.

Sursa:http://www.alvalia.ro/wordpress/?p=128

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.