Cum ajută apa ionizată în tratamentul diabetului

Kazauaki Ozawa descrie următorul caz:

Un pacient grav bolnav,amenințat să-și piardă piciorul prin amputare, a reușit o revenire completă datorită tratamentului cu apă alcalină ionozată luată pe cale internă și cu apă alcalină ionizată în care își îmbăia piciorul afectat de ulcerații.

Omul s-a mutat de la spital, unde medicii doreau să-i amputeze piciorul, la Centrul Medical Cooperatist din Kobe. Un reporter TV i-a luat un interviu, care a fost difuzat apoi în întreaga Japonie:

Reporter: “Ce a spus medicul în legatură cu starea piciorului dumneavoastră?”

Dl. Ito: “A spus că va trebui să-mi amputeze piciorul de la genunchi în jos.”

Doctor Kawamura: “Aceste pete negre se datorează încetării circulației sângelui.”

Reporter: “Da, pare o situație foarte gravă. Diabetul poate fi o boală teribilă. La celalalt spital dl. Ito a fost tratat cu antibiotice și cu tot felul de medicamente, dar nimic nu a avut efect. În cele din urmă, doctorul a spus că piciorul va trebui amputat de la genunchi în jos. La Centrul Medical Cooperatist din Kobe urmeză să-i fie amputate doar degetele de la picior.”

După două săptămâni, reporterul l-a vizitat din nou pe pacient.

Dl. Ito: “Celalat medic ar fi dorit să-mi taie piciorul pe jumătate. Aici mi-au tăiat doar degetele de la picior.”

Reprter: “Pare foarte dureros, dar dl.Ito mi-a dat asigurări că nu este atât de rău precum pare.”

Dr. Kawamura: “Umflătura a dispărut și pielea a început să crească în mod natural peste rană, ceea ce este foarte bine.”

Reporter: “În afara insulinei necesare pentru reducerea nivelului de zahăr din sânge, dl. Ito nu ia nici un fel de medicament. Tot tratamentul se rezumă la 5 litri de apă alcalină ionizată pe zi.”

Dl. Ito: “Intr-un fel, pot spune că nu mă simt deloc obosit.”

Reporter: “Dl. Ito își spală rana cu apă acidă, cu valoarea pH-ului de 2,5 câte 15 minute dimineața și seara. L-am vizitat din nou în aprilie și am rămas surprins să văd cât de bine i s-a vindecat piciorul. Privindu-l, e greu să-ți imaginezi în ce stare gravă era înainte.”

Reporter: “Dr. Kawamura afirmă că înainte de operație se gândea la un transplant de piele, dar de vreme ce pielea s-a refăcut așa frumos, a renunțat la această idee.”

Dl. Ito: “Sunt extrem de plăcut surprins… Practic, nu am facut nimic altceva decât să-mi spăl rana cu apă acidă, iar pielea a crescut incredibil de natural.”

Reporter: “Oricât de gravă ar fi rana, ingerarea apei alcaline ionizate și spălarea zonei afectate cu apă acidă ionizată asigura refacerea integrală a tesuturilor și a pielii.”

Doctorul: “La început am folosit medicamente pentru dilatarea vaselor sanguine, în vederea accelerarii creșterii țesuturilor. Am încercat cu tot felul de medicamente, dar nimic nu a funcționat. Ar fi trebuit să folosim de la început tratamentul cu apă ionizată.”

Reporter: “Pe data de 5 iulie dl. Ito s-a întors acasă, fiind tratat acum la domiciliu de soția sa.”

Dl. Ito: “Deși mi-am pierdut degetele de la picior, este mult mai bine așa, decât dacă mi-aș fi pierdut întregul picior. Cel puțin așa pot să merg.”

Reporter: “Este uimitor faptul ca apa ionizată l-a putut vindeca pe dl. Ito. Dupa ce s-a întors acasă, nivelul zahărului în sange i s-a stabilizat, iar el a renunțat la insulină.Tot ce face este să bea în fiecare zi 6-8 litri de apa alcalină ionizată.”

Dl. Ito: “La început, eram nevoit să iau insulină la un nivel de 24, dar acum nivelul în sânge a ajuns la 100-110, așa că nu mai am nevoie de insulină. Practic, la numai două săptămâni după ce am început tratamentul cu apă alcalină ionizată nu mai aveam nevoie de insulină.. Acum nu mai am probleme… Pot să merg fără cârje și asta mă face să mă simt minunat.”

Reporter: “Uimitor! Trebuia să i se amputeze piciorul de la genunchi în jos, iar acum merge singur pe ambele picioare.”

Articol preluat din cartea “Întinerirea” de Harald W. Tietze, editura Mix.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.